Închide meniul
VIDEO

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?”. Clipul devenit viral

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 decembrie 2022, 9:07

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?. Clipul devenit viral

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi

Antonela Roccuzzo, în timpul meciului Argentina - Olanda / Profimedia Images

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. Soţia starului de la PSG l-a imitat pe acesta la ieşirea de la meciul Argentina – Olanda, decis la penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Lionel Messi a răbufnit din cauza comportamentului batavilor şi, s-a oprit în timpul unui interviu şi l-a jignit pe Wout Weghorst: ”La ce te uiți, prostule? Du-te acolo, prostule! Hai, du-te acolo!”.

Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi. „La ce te uiţi, prostule?”

Exact când ieşea de pe stadion, Antonella a fost filmată când asculta, alături de cumnatul Matias, chiar acel clip. Antonella s-a uitat spre cel care filma şi i-a transmis direct: ”La ce te uiți, prostule?”, moment în care lumea prezentă a început să râdă.

Revenind la micul scandal dintre Messi şi Weghorst, jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

Reclamă

„Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

„Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi„, a precizat Messi.

Wout Weghorst, prima reacție după ce a fost jignit de Lionel Messi

Autorul „dublei” care a trimis partida în prelungiri nu își explică ieșirea în decor a starului de la PSG. Atacantul lui Beșiktaș a venit cu primele lămuriri despre scandalul din finalul partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Am vrut să-i strâng mâna lui Messi la finalul meciului, eu am mult respect pentru el ca și fotbalist. Dar el mi-a împins mâna și n-a vrut să discute cu mine. Spaniola mea nu este foarte bună, dar am înțeles că mi-a adresat cuvinte lipsite de respect. Sunt cu adevărat dezamăgit„, a declarat Wout Weghorst, potrivit sport.es.

Recomandări
  • Antonela Roccuzzo a luat lecţii de la Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și