Închide meniul

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”. Vor să le vândă la reducere

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 8:47

Reclamă

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”, iar acum se află în fața unei pierderi uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wholesale Clearance UK este firma care a luat această decizie, ideea fiind a managerului Karl Baxter să cumpere 18.000 de tricouri, chiar dacă Anglia nu trecuse încă de faza sferturilor de finală.

A venit meciul cu Franța care îi va aduce o ”gaură” serioasă în buget. Inițial, un asemenea tricou urma să coste 30 de lire sterline. Acum, Baxter speră să le vândă la preț redus, în ideea în care fanii să-și amintească jocul bun al favoriților, care ar fi meritat să câștige trofeul.

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”

”Sunt siderat că Anglia a fost eliminată de la CM 2022. Am fost impresionat de jocul echipei la Cupa Mondială din Qatar și eram sigur că va câștiga acest turneu. Când am fost abordat de un furnizor să cumpăr tricourile, pur și simplu nu am putut spune ”nu”.

Dar acum am rămas cu 18.000 de tricouri care spun că am câștigat Cupa Mondială și nu știu exact ce să fac. Vreau să apelez la fanii englezi să cumpere un asemenea tricou, pentru a-l păstra ca o amintire pentru felul în care a jucat echipa de-a lungul turneului. Chiar dacă nu au câștigat, ei sunt învingători în ochii mei”, a spus managerul.

Reclamă

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și