Închide meniul

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”. Vor să le vândă la reducere

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 8:47

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”, iar acum se află în fața unei pierderi uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wholesale Clearance UK este firma care a luat această decizie, ideea fiind a managerului Karl Baxter să cumpere 18.000 de tricouri, chiar dacă Anglia nu trecuse încă de faza sferturilor de finală.

A venit meciul cu Franța care îi va aduce o ”gaură” serioasă în buget. Inițial, un asemenea tricou urma să coste 30 de lire sterline. Acum, Baxter speră să le vândă la preț redus, în ideea în care fanii să-și amintească jocul bun al favoriților, care ar fi meritat să câștige trofeul.

O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”

”Sunt siderat că Anglia a fost eliminată de la CM 2022. Am fost impresionat de jocul echipei la Cupa Mondială din Qatar și eram sigur că va câștiga acest turneu. Când am fost abordat de un furnizor să cumpăr tricourile, pur și simplu nu am putut spune ”nu”.

Dar acum am rămas cu 18.000 de tricouri care spun că am câștigat Cupa Mondială și nu știu exact ce să fac. Vreau să apelez la fanii englezi să cumpere un asemenea tricou, pentru a-l păstra ca o amintire pentru felul în care a jucat echipa de-a lungul turneului. Chiar dacă nu au câștigat, ei sunt învingători în ochii mei”, a spus managerul.

Reclamă

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Recomandări
  • O firmă a cumpărat 18.000 de tricouri cu Anglia, câștigătoarea CM 2022 ”It`s finally Home!”.
  • Prețul tricoului urma să fie de 30 de lire sterline

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și