Închide meniul

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0. Mesaj pentru Messi și naționala ”Pumelor”

Dan Roșu Publicat: 14 decembrie 2022, 8:54

Reclamă

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0 și a avut un mesaj clar pentru Lionel Messi și colegii săi, pe care a ținut să-i felicite după calificarea în finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, veteranul de 37 de ani e sigur că arbitrul Daniele Orsato a greșit atunci când a acordat penalty la duelul dintre Alvarez și Livakovic, fază în urma căreia Messi a deschis scorul.

CM 2022 Luka Modric a făcut praf arbitrajul din meciul Argentina – Croația 3-0

”Am început bine, am controlat jocul. Apoi au venit acel corner pe care nu ni l-a dat arbitrul și penalty-ul, care nu a fost. S-a schimbat totul. Argentinianul șutează și se ciocnește de portarul nostru, nu poți da penalty.

Această decizie a schimbat total dinamica jocului. Dar nu mai putem schimba nimic acum, trebuie să ne redresăm și să încercăm să câștigăm jocul următor. Suntem triști, voiam să fim într-o altă finală, dar trebuie să felicităm Argentina. Nu a fost să fie”, a spus Modric, citat de sport.es.

Luka Modric, în lacrimi după Argentina – Croaţia 3-0

Luka Modric a fost surprins în lacrimi, după ce Croaţia a fost eliminată de Argentina de la Campionatul Mondial din Qatar. Starul de la Real Madrid a oferit imagini emoţionante, la ultima participare a sa la un turneu final mondial.

Reclamă

Luka Modric nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile după fluierul final din semifinala Campionatului Mondial. Starul de la Real Madrid a fost titular în partida cu Argentina, însă a fost înlocuit în minutul 80 cu Lovro Majer.

Imediat după fluierul final, Luka Modric şi-a dat frâu liber emoţiilor şi a început să plângă pe banca de rezerve. Mijlocaşul a fost consolat de către coechipieri, dar şi de către Angel di Maria, fostul coleg de la Real Madrid.

Chiar dacă Croaţia a fost eliminată de la Campionatul Mondial, Luka Modric a avut o prestaţie de excepţie, fiind “motorul” naţionalei sale. Mijlocaşul de la Real Madrid a reuşit o performanţă de excepţie, reuşind să se califice în a doua semifinală de Cupă Mondială la rând.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și