Închide meniul

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023! Dezastru pentru australianul de pe locul 21 ATP

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 10:34

Reclamă
Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023! Dezastru pentru australianul de pe locul 21 ATP

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras

Nick Kyrgios, devastat la conferinţa de presă / Profimediaimages

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023. A făcut anunţul cu 24 de ore înaintea meciului cu Roman Safiullin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul australian în vârstă de 27 de ani a declarat forfait la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Aflat pe locul 21 mondial, Kyrgios s-a accidentat la un genunchi.

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023

Fizioterapeutul său a explicat că meciul demonstrativ jucat săptămâna trecută împotriva lui Novak Djokovic nu a fost concludent.

Kyrgios şi echipa sa au decis astfel să renunţe la turneul său favorit, pentru a nu agrava accidentarea şi a risca o absenţă prea lungă de pe teren.

Este un moment prost, dar asta e viaţa, accidentările fac parte din sport. Nu am nicio îndoială că voi reveni la cea mai bună formă, dar deocamdată sunt devastat pentru că acum joc, probabil, cel mai bun tenis din cariera mea. Este dureros”, a spus australianul de 27 de ani, potrivit news.ro.

Reclamă

Kyrgios nu a trecut niciodată de sferturile de finală la Melbourne. A ajuns în această fază a competiţiei în 2015. El va fi înlocuit pe tabloul principal de Denis Kudla, venit din postura de lucky loser.

Nick Kyrgios a câştigat anul trecut competiţia de dublu de la Australian Open. A făcut pereche cu Thanasi Kokkinakis şi a trecut în finală de australienii Matthew Ebden şi Max Purcell, scor 7-5, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Nick Kyrgios a avut prima reacție după ce Simona Halep a fost prinsă dopată și suspendată provizoriu din tenis. Australianul a intervenit în scandalul uriaş.

Kyrgios a reacționat la o postare a jurnalistului Ben Rothenberg, care prezenta detalii despre cazul Simona Halep.

Tenismenul australian a avut un mesaj scurt și enigmatic: „Mmhmm”.

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2023

Jaqueline Cristian a fost eliminată de la Australian Open 2023. Sportiva din România, clasată pe locul 143 WTA, a fost învinsă categoric de Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Americanca s-a impus fără emoții în minimum de seturi, scor 6-0, 6-1, la finalul unui meci care a durat 59 de minute.

Jessica Pegula nu i-a dat vreo șansă jucătoarei noastre. Sportiva din SUA și-a adjudecat la 0 primul set și a continuat să domine meciul și în setul secund. Singurul game câștigat de Jaqueline Cristian a fost la scorul de 3-0 pentru Pegula.

Așadar, Jaqueline Cristian părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. De cealaltă parte, Jessica Pegula se pregătește pentru duelul din turul 2, unde va da piept cu sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (38 WTA).

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și