Închide meniul

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023! Dezastru pentru australianul de pe locul 21 ATP

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2023, 10:34

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023! Dezastru pentru australianul de pe locul 21 ATP

Wimbledon 2023 | Nick Kyrgios s-a retras

Nick Kyrgios, devastat la conferinţa de presă / Profimediaimages

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023. A făcut anunţul cu 24 de ore înaintea meciului cu Roman Safiullin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul australian în vârstă de 27 de ani a declarat forfait la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Aflat pe locul 21 mondial, Kyrgios s-a accidentat la un genunchi.

Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023

Fizioterapeutul său a explicat că meciul demonstrativ jucat săptămâna trecută împotriva lui Novak Djokovic nu a fost concludent.

Kyrgios şi echipa sa au decis astfel să renunţe la turneul său favorit, pentru a nu agrava accidentarea şi a risca o absenţă prea lungă de pe teren.

Este un moment prost, dar asta e viaţa, accidentările fac parte din sport. Nu am nicio îndoială că voi reveni la cea mai bună formă, dar deocamdată sunt devastat pentru că acum joc, probabil, cel mai bun tenis din cariera mea. Este dureros”, a spus australianul de 27 de ani, potrivit news.ro.

Reclamă

Kyrgios nu a trecut niciodată de sferturile de finală la Melbourne. A ajuns în această fază a competiţiei în 2015. El va fi înlocuit pe tabloul principal de Denis Kudla, venit din postura de lucky loser.

Nick Kyrgios a câştigat anul trecut competiţia de dublu de la Australian Open. A făcut pereche cu Thanasi Kokkinakis şi a trecut în finală de australienii Matthew Ebden şi Max Purcell, scor 7-5, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Nick Kyrgios a intervenit în scandalul de dopaj al Simonei Halep

Nick Kyrgios a avut prima reacție după ce Simona Halep a fost prinsă dopată și suspendată provizoriu din tenis. Australianul a intervenit în scandalul uriaş.

Kyrgios a reacționat la o postare a jurnalistului Ben Rothenberg, care prezenta detalii despre cazul Simona Halep.

Tenismenul australian a avut un mesaj scurt și enigmatic: „Mmhmm”.

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2023

Jaqueline Cristian a fost eliminată de la Australian Open 2023. Sportiva din România, clasată pe locul 143 WTA, a fost învinsă categoric de Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Americanca s-a impus fără emoții în minimum de seturi, scor 6-0, 6-1, la finalul unui meci care a durat 59 de minute.

Jessica Pegula nu i-a dat vreo șansă jucătoarei noastre. Sportiva din SUA și-a adjudecat la 0 primul set și a continuat să domine meciul și în setul secund. Singurul game câștigat de Jaqueline Cristian a fost la scorul de 3-0 pentru Pegula.

Așadar, Jaqueline Cristian părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. De cealaltă parte, Jessica Pegula se pregătește pentru duelul din turul 2, unde va da piept cu sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (38 WTA).

Reclamă
Recomandări
  • Nick Kyrgios s-a retras de la Australian Open 2023
  • Prima reacţie a jucătorului de pe locul 21 ATP

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și