Închide meniul

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open! Ce gest uluitor a făcut tenismenul la adresa antrenorului

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:29

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open! Ce gest uluitor a făcut tenismenul la adresa antrenorului

Patrick Mouratoglou, umilit de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci al lui Holger Rune/ Profimedia

Patrick Mouratoglou a fost pus la punct de Holger Rune la Australian Open. Antrenorul a fost umilit de elevul său, în timpul meciului din sferturile Grand Slam-ului de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holger Rune a fost eliminat de Andrey Rublev de la Australian Open. Cei doi au oferit un meci colosal, care a fost decis în set decisiv, după peste trei ore de joc.

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou a fost prezent în tribune la Australian Open, pentru a-l susţine pe Holger Rune. Deşi a fost foarte activ pe parcursul meciului, antrenorul a fost pus la respect de către elevul său.

Mai exact, în setul decisiv, Rune i-a făcut semn lui Mouratoglou să îşi închidă gura. Scorul era de 5-4 pentru Rublev, momentele prin care treceau cei doi jucători fiind extrem de tensionate.

Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter

Holger Rune, în prezent pe locul 10 ATP, a pierdut dramatic partida. Norvegianul a condus cu 5-0 în setul decisiv, în super tie-break, însă Rublev a revenit şi a triumfat cu 11-9.

Reclamă

Elena Rybakina, prima semifinalistă de la Australian Open

Elena Rybakina este prima semifinalistă de la Australian Open. Sportiva din Kazahstan a învins-o fără drept de apel pe Jelena Ostapenko.

Elena Rybakina a ajuns în premieră în penultimul act de la Australian Open. Sportiva de pe locul 25 WTA are deja un turneu de Grand Slam în palmares, Wimbledon 2022, turneu la care o elimina pe Simona Halep în semifinale.

Jucătoarea kazahă, locul 25 mondial, a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, favorită 17, şi astfel a obţinut biletele pentru penultimul act de la Antipozi. Rybakina s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a durat o oră şi 19 minute, dar a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră din cauza ploii.

În semifinale, Rybakina, învingătoare la Wimbledon în 2022, va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belarusa Victoria Azarenka (locul 24) şi americanca Jessica Pegula (locul 3), anunţă news.ro.

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek a fost eliminată în „optimi”

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek (1 WTA) a fost eliminată în optimile de finală de Elena Rybakina (25 WTA), scor 4-6, 4-6. Liderul mondial a avut o prestație sub așteptări și părăsește primul Grand Slam al anului după prima săptămână.

Deși era favorită clară înainte de startul meciului, poloneza a fost surprinsă de Rybakina și s-a văzut eliminată de la Australian Open după numai o oră și 30 de minute de joc.

Jucătoarea din Kazahstan a început foarte tare meciul, s-a distanțat in primul set și nu a mai cedat inițiativa. În ciuda repetatelor încercări ale polonezei de a reveni în meci, Rybakina a fost prea puternică.

În actul secund, Iga a condus cu 3-0, însă liderul mondial a avut o cădere incredibilă din acel moment. Rybakina a preluat din nou controlul și a câștigat și al doilea set, scor final 6-4, 6-4.

În „sferturi”, Elena Rybakina o va întâlni pe Jelena Ostapenko (17 WTA). Sportiva din Letonia a produs și ea o surpriză, trecând de Coco Gauff, scor 7-5, 6-3.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și