Închide meniul

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open! Ce gest uluitor a făcut tenismenul la adresa antrenorului

Viviana Moraru Publicat: 24 ianuarie 2023, 11:29

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open! Ce gest uluitor a făcut tenismenul la adresa antrenorului

Patrick Mouratoglou, umilit de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou, în timpul unui meci al lui Holger Rune/ Profimedia

  • Patrick Mouratoglou, umilit la Australian Open
  • Ce gest a făcut Holger Rune

Patrick Mouratoglou a fost pus la punct de Holger Rune la Australian Open. Antrenorul a fost umilit de elevul său, în timpul meciului din sferturile Grand Slam-ului de la Melbourne.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Holger Rune a fost eliminat de Andrey Rublev de la Australian Open. Cei doi au oferit un meci colosal, care a fost decis în set decisiv, după peste trei ore de joc.

Patrick Mouratoglou, pus la punct de Holger Rune la Australian Open

Patrick Mouratoglou a fost prezent în tribune la Australian Open, pentru a-l susţine pe Holger Rune. Deşi a fost foarte activ pe parcursul meciului, antrenorul a fost pus la respect de către elevul său.

Reclamă

Mai exact, în setul decisiv, Rune i-a făcut semn lui Mouratoglou să îşi închidă gura. Scorul era de 5-4 pentru Rublev, momentele prin care treceau cei doi jucători fiind extrem de tensionate.

Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter
Holger Rune, în timpul meciului de la Australian Open/ Twitter

Holger Rune, în prezent pe locul 10 ATP, a pierdut dramatic partida. Norvegianul a condus cu 5-0 în setul decisiv, în super tie-break, însă Rublev a revenit şi a triumfat cu 11-9.

Reclamă

Elena Rybakina, prima semifinalistă de la Australian Open

Elena Rybakina este prima semifinalistă de la Australian Open. Sportiva din Kazahstan a învins-o fără drept de apel pe Jelena Ostapenko.

Elena Rybakina a ajuns în premieră în penultimul act de la Australian Open. Sportiva de pe locul 25 WTA are deja un turneu de Grand Slam în palmares, Wimbledon 2022, turneu la care o elimina pe Simona Halep în semifinale.

Jucătoarea kazahă, locul 25 mondial, a învins-o pe letona Jelena Ostapenko, favorită 17, şi astfel a obţinut biletele pentru penultimul act de la Antipozi. Rybakina s-a impus în două seturi, scor 6-2, 6-4.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul a durat o oră şi 19 minute, dar a fost întrerupt aproximativ jumătate de oră din cauza ploii.

În semifinale, Rybakina, învingătoare la Wimbledon în 2022, va evolua contra învingătoarei din meciul dintre belarusa Victoria Azarenka (locul 24) şi americanca Jessica Pegula (locul 3), anunţă news.ro.

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek a fost eliminată în „optimi”

Surpriză uriașă la Australian Open! Iga Swiatek (1 WTA) a fost eliminată în optimile de finală de Elena Rybakina (25 WTA), scor 4-6, 4-6. Liderul mondial a avut o prestație sub așteptări și părăsește primul Grand Slam al anului după prima săptămână.

Deși era favorită clară înainte de startul meciului, poloneza a fost surprinsă de Rybakina și s-a văzut eliminată de la Australian Open după numai o oră și 30 de minute de joc.

Jucătoarea din Kazahstan a început foarte tare meciul, s-a distanțat in primul set și nu a mai cedat inițiativa. În ciuda repetatelor încercări ale polonezei de a reveni în meci, Rybakina a fost prea puternică.

În actul secund, Iga a condus cu 3-0, însă liderul mondial a avut o cădere incredibilă din acel moment. Rybakina a preluat din nou controlul și a câștigat și al doilea set, scor final 6-4, 6-4.

În „sferturi”, Elena Rybakina o va întâlni pe Jelena Ostapenko (17 WTA). Sportiva din Letonia a produs și ea o surpriză, trecând de Coco Gauff, scor 7-5, 6-3.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:17 Edi Iordănescu l-a vizitat pe Carlo Ancelotti! L-a avut alături pe tatăl lui şi a transmis un mesaj superb: „Doi titani!” 22:11 Tudor Giurgiu va fi invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE, de la 10:30. Povești de senzație din lumea filmului 21:47 Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!” 21:41 „Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!” 21:27 Bernadette Szocs, „o clasă peste” adversara ei de la WTT Champions Incheon 2024: „Nu m-a interesat pe cine am în faţă” 21:25 Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!” 20:57 Bernadette Szocs şi Eliza Samara reprezintă România la WTT Champions Incheon 2024 (27-31 martie, AntenaPLAY) 20:54 Răzvan Raț a tras un semnal de alarmă, după amicalele naționalei: „Jucătorii trebuie să se impună la echipele de club!” 20:45 VideoGeneraţia actuală creşte generaţia următoare! Alibec, Stanciu şi Drăguşin sunt idoli pentru jucătorii de la naţionalele mici 20:18 „E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă Vezi toate știrile
Pe același subiect
Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami!
WTA • 20 mart., 8:58
Simona Halep s-a întâlnit cu Patrick Mouratoglou, la Miami! Reacţia de milioane a româncei
Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
WTA • 18 mart., 21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep
WTA • 15 mart., 10:32
„A trecut prin iad!” Patrick Mouratoglou a rupt tăcerea despre suferinţa Simonei Halep: „Oribil, înfricoşător”
Detaliul mai puţin ştiut dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou
WTA • 8 mart., 8:34
Detaliul mai puţin ştiut, dezvăluit de Simona Halep, despre Patrick Mouratoglou: „Nu au fost date public!”
Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: "A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump"
WTA • 7 mart., 9:25
Simona Halep, mesaj clar pentru Patrick Mouratoglou: „A făcut o greşeală pe care eu am plătit-o foarte scump”