Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2023, 16:52

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 8 februarie

Alexandra Tudor prezintă cele mai bune ştiri sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă la AntenaSport Update cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie. Recordul istoric reuşit de LeBron James în NBA, dar şi dezvăluirile lui Ilie Poenaru de la AS.ro LIVE se află printre cele mai tari subiecte ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 8 februarie

1. LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA. Starul de la Los Angeles Lakers a marcat 38 de puncte în meciul cu Oklahoma City Thunder şi l-a depăşit pe Kareem Abdul-Jabbar! „Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun”, a spus starul din NBA.

2. Ilie Poenaru a făcut dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE. „Mourinho de România” a spus că Gigi Becali l-a pus să garanteze pentru Andrei Cordea şi Adrian Şut, în momentul în care patronul FCSB a decis să îi transfere de la Clinceni.

3. Tot pe AS.ro aflaţi că Ciprian Tătătuşanu mai are de apărat la Milan. Italienii au anunţat că titularul din poarta campioanei Italiei, Mike Maignan, va reveni abia în luna martie.

Reclamă

4. Mihai Stoica a avut o reacţie ironică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei. „Să facă Strizu plângere! Cum a făcut LPF echipa asta?”, a comentat, amuzat, managerul general de la FCSB.

5. Se anunţă spectacol total în Cupa Franţei, în direct şi în exclusivitate în AntenaPLAY. Capul de afiş este super – duelul dintre Olympique Marseille şi PSG, meci ce se va disputa în această seară, de la ora 22:10.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și