Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2023, 16:52

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 8 februarie

Alexandra Tudor prezintă cele mai bune ştiri sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă la AntenaSport Update cele mai tari ştiri ale zilei de 8 februarie. Recordul istoric reuşit de LeBron James în NBA, dar şi dezvăluirile lui Ilie Poenaru de la AS.ro LIVE se află printre cele mai tari subiecte ale zilei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 8 februarie

1. LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria NBA. Starul de la Los Angeles Lakers a marcat 38 de puncte în meciul cu Oklahoma City Thunder şi l-a depăşit pe Kareem Abdul-Jabbar! „Întotdeauna am simțit că sunt cel mai bun”, a spus starul din NBA.

2. Ilie Poenaru a făcut dezvăluiri de senzaţie la AS.ro LIVE. „Mourinho de România” a spus că Gigi Becali l-a pus să garanteze pentru Andrei Cordea şi Adrian Şut, în momentul în care patronul FCSB a decis să îi transfere de la Clinceni.

3. Tot pe AS.ro aflaţi că Ciprian Tătătuşanu mai are de apărat la Milan. Italienii au anunţat că titularul din poarta campioanei Italiei, Mike Maignan, va reveni abia în luna martie.

Reclamă

4. Mihai Stoica a avut o reacţie ironică după ce Mihai Pintilii a fost desemnat antrenorul etapei. „Să facă Strizu plângere! Cum a făcut LPF echipa asta?”, a comentat, amuzat, managerul general de la FCSB.

5. Se anunţă spectacol total în Cupa Franţei, în direct şi în exclusivitate în AntenaPLAY. Capul de afiş este super – duelul dintre Olympique Marseille şi PSG, meci ce se va disputa în această seară, de la ora 22:10.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:18 AEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30) în AntenaPLAY! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos (19:30) 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și