Închide meniul
VIDEO

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Performanţă uimitoare, în meciul cu Ryan Day

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2023, 14:42

Reclamă
Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Performanţă uimitoare, în meciul cu Ryan Day

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial

Kyren Wilson, după ce a făcut break-ul de 147, la Crucible / Profimedia Images

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Cel poreclit „The Worrior” a reuşit break-ul de 147 în frame-ul al cincilea al meciului din primul tur de la Crucible, cu Ryan Day.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilson a reuşit o lovitură dificilă la a 15-a bilă roşie. S-a ajutat de un contraefect pentru a-şi păstra poziţia la ultima bilă neagră. Apoi, Kyren s-a redresat şi a închis masa pentru al patrulea brek maxim al carierei.

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial

Wilson a lovit cu pumnul în aer de fericire şi a fost felicitat imediat de Ryan Day. Spectatorii l-au aplaudat la scenă deschisă. Pentru această performanţă, el va încasa un cec în valoare de 40.000 de lire sterline, dar şi 15.000 de lire sterline pentru cel mai mare break al turneului.

Wilson a devenit al nouălea jucător care reuşeşte break-ul maxim la Crucible, acolo unde au fost înregistrate 13 break-uri de 147 de puncte. Înaintea lui, pe listă îi mai găsim pe Ronnie O’Sullivan şi Stephen Hendry (câte 3), dar şi pe Cliff Thorburn, Jimmy White, Mark Williams, Ali Carter, John Higgins şi Neil Robertson cu câte unul.

Reclamă

Acesta a fost al 188-lea break de 147 de puncte din istoria snookerului şi al 12-lea înregistrat în acest sezon. Pentru englez, este a patra asemenea performanţă, ultimul venind la UK Championship 2020.

Lista break-urilor de 147 de la Crucible

Programul şi rezultatele din primul tur de la Crucible

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dat Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:39 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și