Închide meniul
VIDEO

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Performanţă uimitoare, în meciul cu Ryan Day

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 aprilie 2023, 14:42

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Performanţă uimitoare, în meciul cu Ryan Day

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial

Kyren Wilson, după ce a făcut break-ul de 147, la Crucible / Profimedia Images

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial. Cel poreclit „The Worrior” a reuşit break-ul de 147 în frame-ul al cincilea al meciului din primul tur de la Crucible, cu Ryan Day.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Wilson a reuşit o lovitură dificilă la a 15-a bilă roşie. S-a ajutat de un contraefect pentru a-şi păstra poziţia la ultima bilă neagră. Apoi, Kyren s-a redresat şi a închis masa pentru al patrulea brek maxim al carierei.

Kyren Wilson a făcut break-ul maxim la Campionatul Mondial

Wilson a lovit cu pumnul în aer de fericire şi a fost felicitat imediat de Ryan Day. Spectatorii l-au aplaudat la scenă deschisă. Pentru această performanţă, el va încasa un cec în valoare de 40.000 de lire sterline, dar şi 15.000 de lire sterline pentru cel mai mare break al turneului.

Wilson a devenit al nouălea jucător care reuşeşte break-ul maxim la Crucible, acolo unde au fost înregistrate 13 break-uri de 147 de puncte. Înaintea lui, pe listă îi mai găsim pe Ronnie O’Sullivan şi Stephen Hendry (câte 3), dar şi pe Cliff Thorburn, Jimmy White, Mark Williams, Ali Carter, John Higgins şi Neil Robertson cu câte unul.

Reclamă

Acesta a fost al 188-lea break de 147 de puncte din istoria snookerului şi al 12-lea înregistrat în acest sezon. Pentru englez, este a patra asemenea performanţă, ultimul venind la UK Championship 2020.

Lista break-urilor de 147 de la Crucible

Programul şi rezultatele din primul tur de la Crucible

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și