Închide meniul

Ronnie O’Sullivan și-a aflat adversarul din turul 2 de la Campionatul Mondial! ”Racheta” a pierdut cu 0-5 ultimul meci direct

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2023, 14:12 / Actualizat: 17 aprilie 2023, 18:53

Reclamă
Ronnie OSullivan și-a aflat adversarul din turul 2 de la Campionatul Mondial! ”Racheta” a pierdut cu 0-5 ultimul meci direct

Ronnie O'Sullivan și-a aflat adversarul din turul 2 de la Campionatul Mondial

Ronnie O'Sullivan, în timpul unui meci de la Campionatul Mondial / Profimedia Images

Ronnie O’Sullivan și-a aflat adversarul din turul 2 de la Campionatul Mondial, acolo unde a ajuns după victoria cu 10-7 în fața lui Junxu Pang.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Racheta” se va duela cu Hossein Vafaei, după ce iranianul de 28 de ani l-a învins pe Ding Junhui cu 10-6. Ocupantul locului 23 în ierarhia mondială a obținut prima lui victorie la Crucible, la a doua participare. Anul trecut, era învins de Judd Trump, cu 10-4.

Ronnie O’Sullivan și-a aflat adversarul din turul 2 de la Campionatul Mondial

Ding a condus cu 4-2 și 5-3, dar nu a reușit să mai câștige decât un frame până la finalul jocului. Pentru chinez, acesta astfel un sezon fără trofeu. El a atins o singură finală, la UK Championships, unde a fost învins de Mark Allen, cu 10-7.

De partea cealaltă, Vafaei se pregătește pentru al patrulea duel al carierei cu septuplul campion mondial. Chiar dacă Ronnie conduce la directe cu 2-1, iranianul l-a învins cu 5-0, la Mastersul German din 2022, un rezultat răsunător în cariera lui.

Luca Brecel, prima victorie la Crucible

Pe de altă parte, Luca Brecel a obținut prima lui victorie din carieră la Campionatul Mondial. Belgianul l-a învins pe Ricky Walden, cu 10-9, în ziua a doua a turneului de la Crucible.

Reclamă

Chiar dacă devenea cel mai tânăr jucător de pe tabloul principal de la Sheffield, în 2012, pe când avea 17 ani, Brecel a pierdut precedentele cinci partide disputate la Campionatul Mondial. Cele mei greu de digerat eșecuri au venit în fața lui Marco Fu (10-9, în 2017) și a lui Gary Wilson (10-9, în 2019).

Jucătorul de 28 de ani de pe locul 10 mondial a condus cu 9-6, dar s-a văzut egalat de Walden. Un break de 84 de puncte i-a adus însă victoria la Crucible. În turul doi, belgianul se va duela cu învingătorul dintre Mark Williams și Jimmy Robertson, conform wst.ro.

Tabloul principal și rezultatele de la Campionatul Mondial

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și