Închide meniul

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1: „Am făcut un meci grozav! Îmi pare rău că Mihăilă a ratat”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 20:55

Reclamă
Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1: „Am făcut un meci grozav! Îmi pare rău că Mihăilă a ratat

Dennis Man a reuşit un gol fabulos în Parma - Cagliari 2-1

Profimedia

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1. Man a marcat golul victoriei pentru Parma, după o cursă fabuloasă. Cele mai tari meciuri din Serie B sunt exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost cel mai bun jucător de la Parma, în victoria cu Cagliari. Man a marcat un gol de senzaţie în minutul 77, la 5 minute după ce a intrat pe teren. Man a vorbit şi despre Mihăilă, cel care a ratat un penalty.

Reacţia lui Dennis Man, după golul magnific marcat în Parma – Cagliari 2-1

„E frumos că am marcat pentru că mi-am putut ajuta echipa. Sezonul acesta a fost puţin dificil pentru mine pentru că nu am avut continuitate, iar asta s-a văzut pe teren.

Mă antrenez zilnic, iar când antrenorul mă bagă în teren sunt fericit şi determinat. Mă bucur că am făcut un meci grozav până la final şi că mi-am ajutat echipa. Îmi pare rău că Mihăilă nu a marcat, a vrut să tragă el. Suntem determinaţi, se vede asta pe teren. Dăm totul, chiar şi cei care nu joacă„, a declarat Dennis Man pentru  Sky Italia.

Reclamă

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1!

Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după Parma – Cagliari 2-1! Dennis Man a marcat golul victoriei, în timp ce Valentin Mihăilă a ratat un penalty în prelungirile reprizei secunde.

Dennis Man a marcat golul victoriei, pentru Parma, în fața celor de la Cagliari. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a înscris cu un şut sub bară. Celălalt român al „cruciaților”, Valentin Mihăilă, a ratat un penalty, în prelungirile reprizei secunde, după o execuție slabă, portarul reușind să pareze mingea.

Site-ul de specialitate sofascore.ro i-a oferit nota 7.3 lui Dennis Man, fiind cea mai mare notă din echipa lui Parma. Un singur jucător a mai primit acest calificativ, fundașul Cristian Ansaldi.

Reclamă 4 / 0/3

La polul opus, Valentin Mihăilă a fost notat cu 6.5, cea mai mică notă din echipa „cruciaților”. Alți trei jucători au primit această notă: Alessandro Circati, Elias Cobbaut și Adrian Benedyczak.

Serie B e EXCLUSIV în AntenaPLAY!

Cele mai tari meciuri din fiecare etapă pot fi văzute LIVE în AntenaPLAY, acolo unde joacă nu mai puțin de 11 fotbaliști români.

Unii dintre cei mai importanți jucători ai naționalei României evoluează în Serie B. E vorba de Dennis Man, George Pușcaș, Denis Drăguș, Olimpiu Moruțan sau Marius Marin. Pe lista românilor se mai află Alin Toșca, Radu Drăgușin, Ionuț Nedelcearu, Adrian Rus, Daniel Boloca și Valentin Mihăilă.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 19:50 Farul – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene. Echipele de start 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și