Închide meniul
VIDEO

Dennis Man, gol fabulos în Parma – Cagliari. Internaţionalul român a marcat la 5 minute după ce a intrat pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2023, 16:46

Reclamă
Dennis Man, gol fabulos în Parma – Cagliari. Internaţionalul român a marcat la 5 minute după ce a intrat pe teren

Dennis Man a marcat în Parma - Cagliari

Dennis Man / Profimedia

Dennis Man a reuşit un gol în Parma – Cagliari. Internaţionalul român a înscris în minutul 77 al partidei cu Cagliari, într-un moment în care scorul era 1-1. Man a fost trimis pe teren în minutul 72, în locul lui Balogh.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man a fost decisiv pentru Parma în partida cu Cagliari. Condusă cu 1-0, echipa lui Mihăilă şi Man a reuşti să întoarcă rezultatul. Iar golul al doilea a fost marcat chiar de Man.

Dennis Man, gol în Parma – Cagliari

Pentru Dennis Man a fost golul cu numărul 5 pentru Parma în acest sezon. Man a reuşit să marcheze după o execuţie fază fabuloasă. Internaţionalul român a trecut de 3 adversari şi a marcat cu un şut sub bară.  Man este cotat la 4 milioane de euro.

Dennis Man, lăudat de antrenorul Parmei

Dennis Man a fost lăudat de antrenorul Parmei, Fabio Pecchia. Criticat dur de publicaţia Parma Live, mijlocaşul român este susţinut de antrenorul său. Fabio Pecchia le-a răspuns chiar celor de la Parma Live în privinţa lui Dennis Man.

Reclamă

Pentru mine, asta face parte din profesia noastră (n.r. a antrenorilor). Acum trebuie să menținem impulsul jucătorilor. Sunt momente când jucătorii traversează o formă extraordinară și momente în care toate acestea par să dispară.

Eu continui să am încredere în Dennis, pentru că îl văd cum lucrează în fiecare zi. Mai presus de toate, așteaptă și speră să poată face ceva diferit. Avem încredere în toată lumea și avem nevoie de toată lumea”, a declarat Fabio Pecchia, pentru Parma Live.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, analizaţi în Italia

Dennis Man şi Valentin Mihăilă au fost analizaţi în presa din Italia. Cei doi români sunt consideraţi esenţiali pentru Parma în lupta pentru promovare. Meciurile românilor din Serie B pot fi urmărite în format LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

I-aș caracteriza pe Dennis Man și Valentin Mihailă drept două regrete din acest sezon. Dacă ne uităm la clasamentul Parmei, ne-am da seama că ar fi fost foarte utili. Cei doi internaţionali români reprezintă un lux, dar au eşuat din diferite motive: probleme fizice la Mihailă şi lipsă de continuitate a lui Dennis Man.
În realitate, sunt jucători care, atunci când sunt bine și sunt în formă, pot destabiliza absolut orice adversar.

Este fundamental să fie aduşi amândoi la cea mai bună formă, în vederea meciurilor din play-off. Pe de altă parte, amândoi se descurcă foarte bine la executarea loviturilor libere, în special Mihailă… acesta este un alt aspect care poate rezolva meciurile„, a declarat Raffaele Pappadà pentru parmalive.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și