Închide meniul
VIDEO

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial. A pierdut ultimele 7 jocuri cu Luca Brecel, în doar 75 de minute

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 19:51

Reclamă
Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial. A pierdut ultimele 7 jocuri cu Luca Brecel, în doar 75 de minute

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial

Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia

Ronnie O`Sullivan a fost eliminat de la Campionatul Mondial de snooker. Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător dacă ținem cont că ”Racheta” a condus cu 10-6 în duelul cu Luca Brecel, pierzând ultimele 7 frame-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brecel a atacat incredibil pe toată durata ultimei sesiuni, având o medie a loviturilor de 17,7 secunde, una incredibil de mică pentru acest nivel. Belgianul de 28 de ani a profitat și de jocul slab al englezului, care a ratat șansa unui al optulea titlu mondial.

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial

Stilul agresiv l-a ajutat pe Brecel să câștige ultimele șapte jocuri în 75 de minute. Chiar dacă și-a adjudecat trei turnee în carieră, aceasta este cea mai mare performanță a europeanului. Asta dacă ținem cont și că el nu avea nicio victorie la Crucible până în acest an.

De remarcat e și faptul că Ronnie a mai introdus în buzunar o singură bilă, în ultimele 3 frame-uri, care au durat în total 26 de minute. Englezul poate pierde locul 1 mondial, dacă Mark Allen va ajunge în finala de la Sheffield.

Reclamă

Ronnie O`Sullivan: El a jucat fantastic. Merită victoria

„Iubesc să-l văd cum joacă, lovește atât de bine vbila albă. Are multă acțiune a tacului pe bila albă, are putere în tac, deși mai ratează pe ici, pe colo, dar e normal. Nu sunt dezamăgit, aș vrea să fiu, dar nu sunt. Nimeni nu joacă așa.

Iubesc stilul acesta de viață, iubesc tot ceea ce fac în snooker. Am pierdut probabil de 24 de ori aici, dar poate o să mai joc bine la Crucible. M-am simțit bine astăzi, am încercat să mă țin după el, dar nu am opus rezistență. Nu am făcut puncte când a trebuit, nu l-am pus sub presiune, iar când se întâmplă asta ajungi tu sub presiune.

El a jucat fantastic. Merită victoria. I-am spus că sper să câștige turneul. Ar fi genial să câștige cineva din afara Regatului Unit. E un talent incredibil Brecel. Joc de atâta timp și nu am văzut pe cineva să lovească bila albă în felul acesta. Trece cu tacul prin bile. E uimitor de urmărit, e o plăcere să-l urmărești”, a spus Ronnie O`Sullivan, citat de wst.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoaștem primii doi semifinaliști de la Campionatul Mondial

În afară de Luca Brecel, și Mark Allen a obținut calificarea în semifinalele de la Crucible. Nord-irlandezul l-a învins pe Jak Jones (13-10) și va lupta pentru marea finală cu învingătorul dintre John Higgins și Mark Selby.

De cealaltă parte, Luca Brecel va juca în semifinala cealaltă cu cel care va trece mai departe dintre Anthony McGill și Si Jiahui. Asta înseamnă că vom avea un finalist în premieră la Crucible.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:54 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3, în AntenaPLAY. Canada – Norvegia, de la 21:20. Continuă spectacolul la CM de hochei 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi 18:45 „Mai bine tăcea!” Cristian Tudor Popescu a răbufnit când a aflat că Simona Halep a „rupt” colaborarea cu Carlos Martinez 18:36 Adrian Mititelu şi-a ales antrenorul cu care să atace revenirea în Liga 1! Primele cinci mutări pe care le face la FCU Craiova 18:07 Costică Căileanu a murit la 54 de ani, într-un grav accident rutier produs între Năvodari şi Corbu. Tragedie uriaşă în România! 18:03 Federico Piovaccari s-a retras din fotbal! Ultimul marcator din Champions League pentru FCSB a făcut anunțul la aproape 40 de ani Vezi toate știrile
Citește și