Închide meniul
VIDEO

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial. A pierdut ultimele 7 jocuri cu Luca Brecel, în doar 75 de minute

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2023, 19:51

Reclamă
Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial. A pierdut ultimele 7 jocuri cu Luca Brecel, în doar 75 de minute

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial

Ronnie O`Sullivan, în timpul unui meci / Profimedia

Ronnie O`Sullivan a fost eliminat de la Campionatul Mondial de snooker. Rezultatul a fost cu atât mai surprinzător dacă ținem cont că ”Racheta” a condus cu 10-6 în duelul cu Luca Brecel, pierzând ultimele 7 frame-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brecel a atacat incredibil pe toată durata ultimei sesiuni, având o medie a loviturilor de 17,7 secunde, una incredibil de mică pentru acest nivel. Belgianul de 28 de ani a profitat și de jocul slab al englezului, care a ratat șansa unui al optulea titlu mondial.

Ronnie O`Sullivan, eliminat de la Campionatul Mondial

Stilul agresiv l-a ajutat pe Brecel să câștige ultimele șapte jocuri în 75 de minute. Chiar dacă și-a adjudecat trei turnee în carieră, aceasta este cea mai mare performanță a europeanului. Asta dacă ținem cont și că el nu avea nicio victorie la Crucible până în acest an.

De remarcat e și faptul că Ronnie a mai introdus în buzunar o singură bilă, în ultimele 3 frame-uri, care au durat în total 26 de minute. Englezul poate pierde locul 1 mondial, dacă Mark Allen va ajunge în finala de la Sheffield.

Reclamă

Ronnie O`Sullivan: El a jucat fantastic. Merită victoria

„Iubesc să-l văd cum joacă, lovește atât de bine vbila albă. Are multă acțiune a tacului pe bila albă, are putere în tac, deși mai ratează pe ici, pe colo, dar e normal. Nu sunt dezamăgit, aș vrea să fiu, dar nu sunt. Nimeni nu joacă așa.

Iubesc stilul acesta de viață, iubesc tot ceea ce fac în snooker. Am pierdut probabil de 24 de ori aici, dar poate o să mai joc bine la Crucible. M-am simțit bine astăzi, am încercat să mă țin după el, dar nu am opus rezistență. Nu am făcut puncte când a trebuit, nu l-am pus sub presiune, iar când se întâmplă asta ajungi tu sub presiune.

El a jucat fantastic. Merită victoria. I-am spus că sper să câștige turneul. Ar fi genial să câștige cineva din afara Regatului Unit. E un talent incredibil Brecel. Joc de atâta timp și nu am văzut pe cineva să lovească bila albă în felul acesta. Trece cu tacul prin bile. E uimitor de urmărit, e o plăcere să-l urmărești”, a spus Ronnie O`Sullivan, citat de wst.tv.

Reclamă 4 / 0/3

Cunoaștem primii doi semifinaliști de la Campionatul Mondial

În afară de Luca Brecel, și Mark Allen a obținut calificarea în semifinalele de la Crucible. Nord-irlandezul l-a învins pe Jak Jones (13-10) și va lupta pentru marea finală cu învingătorul dintre John Higgins și Mark Selby.

De cealaltă parte, Luca Brecel va juca în semifinala cealaltă cu cel care va trece mai departe dintre Anthony McGill și Si Jiahui. Asta înseamnă că vom avea un finalist în premieră la Crucible.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și