Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 3 mai

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 18:00

Reclamă

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update - 3 mai

Alexandra Tudor

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri din sport ale zilei de 3 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit numele omului de afaceri care vrea să cumpere FCSB. Mai mult, patronul FCSB spune că a primit o ofertă de 75 de milioane de euro pentru echipă şi baza din Berceni.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 3 mai

1. Cumpărător pentru FCSB

Gigi Becali a anunţat că a găsit un cumpărător pentru FCSB. Simion Apreutese e omul care îl poate lăsa pe Gigi fără echipă. Becali a mai primit o ofertă de 75 de milioane, pentru club şi baza din Berceni.

2. „Mbappe” s-a îmbogăţit

Reclamă

Coman a intrat din nou în graţiile patronului. Gigi Becali i-a făcut salariu 30.000 de euro pe lună, cel mai mare de la FCSB. „Trebuia să-i dau o motivație”, a spus patronul.

3. David Popovici, gest uriaş

Tot de pe AS.ro, afli ce gest uriaş a făcut David Popovici. Campionul român şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer.

Reclamă 4 / 0/3

4. Pleacă Messi

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul a fost făcut de francezii de la L`Equipe. Messi poate reveni la Barcelona, dar arabii de la Al-Hilal vor să-l ademenească cu sute de milioane de euro.

5. Moruţan, la mare căutare

Moruţan e obiectivul principal al Pisei. Italienii sunt pregătiţi să plătească 5.5 milioane de euro pentru românul care joacă pe AntenaPLAY. Salernitana şi Torino îl doresc şi ele pe Moruţan.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular în meciul de pe Santiago Bernabeu 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:28 LIVE TEXTTottenham – Manchester City se joacă ACUM! Radu Drăguşin, titular în duelul crucial pentru titlu! Intervenţie uriasă a românului 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul 20:07 „A fost uitată!” Reacţia presei internaţionale, după ce Simona Halep nu a primit wild-card la Roland Garros 19:39 Simona Halep nu va juca la Roland Garros! Francezii au anunţat lista cu wildcard-uri 19:21 Cum a fost poreclit Siyabonga Ngezana, după apariţia de senzaţie de la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „S-a transformat!” Vezi toate știrile
Citește și