Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 3 mai

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2023, 18:00

Reclamă

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update - 3 mai

Alexandra Tudor

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri din sport ale zilei de 3 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit numele omului de afaceri care vrea să cumpere FCSB. Mai mult, patronul FCSB spune că a primit o ofertă de 75 de milioane de euro pentru echipă şi baza din Berceni.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 3 mai

1. Cumpărător pentru FCSB

Gigi Becali a anunţat că a găsit un cumpărător pentru FCSB. Simion Apreutese e omul care îl poate lăsa pe Gigi fără echipă. Becali a mai primit o ofertă de 75 de milioane, pentru club şi baza din Berceni.

2. „Mbappe” s-a îmbogăţit

Reclamă

Coman a intrat din nou în graţiile patronului. Gigi Becali i-a făcut salariu 30.000 de euro pe lună, cel mai mare de la FCSB. „Trebuia să-i dau o motivație”, a spus patronul.

3. David Popovici, gest uriaş

Tot de pe AS.ro, afli ce gest uriaş a făcut David Popovici. Campionul român şi-a donat medalia de aur de la Campionatul Mondial de la Budapesta pentru copiii bolvani de cancer.

Reclamă 4 / 0/3

4. Pleacă Messi

Lionel Messi pleacă de la PSG. Anunţul a fost făcut de francezii de la L`Equipe. Messi poate reveni la Barcelona, dar arabii de la Al-Hilal vor să-l ademenească cu sute de milioane de euro.

5. Moruţan, la mare căutare

Moruţan e obiectivul principal al Pisei. Italienii sunt pregătiţi să plătească 5.5 milioane de euro pentru românul care joacă pe AntenaPLAY. Salernitana şi Torino îl doresc şi ele pe Moruţan.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și