Închide meniul
EXCLUSIV

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Să sperăm că va avea ochi şi pentru jucătorii noştri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 8:52

Reclamă
Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Să sperăm că va avea ochi şi pentru jucătorii noştri!

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului

Ciprian Marica a oferit un interviu pentru Antena Sport /

Ciprian Marica a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce Farul a devenit campioana României. Ciprian Marica ar vrea să vadă cât mai mulţi jucători de la Farul Constanţa convocaţi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Kosovo – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, Edi Iordănescu i-a convocat de la Farul doar pe Tudor Băluţă şi pe Denis Alibec. Marica speră ca acum selecţionerul să aleagă mai mulţi jucători de la campioana României.

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu

Sunt jucători buni. Cred eu că aveam prea puţini jucători la echipa naţională. Oarecum, aşa, ne punem nişte semne de întrebare: de ce doar atât de puţini de la campioana României?! Să sperăm că antrenorul echipei naţionale va avea ochi şi pentru jucătorii noştri„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ciprian Marica a spus că Denis Alibec poate fi asul din mâneca selecţionerului în dubla de foc din preliminariile EURO 2024.

Denis a demonstrat că e un jucător care are calitate. A demonstrat că are calitate nu acum, ci de foarte mult timp„, a mai spus Ciprian Marica.

Reclamă

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul: „Acesta este marele său vis!”

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul. Ciprian Marica, unul dintre acţionarii celor de la Farul, a dezvăluit că marel obiectiv al lui Hagi este să facă o echipă competitivă la nivel european la Constanţa

Gică Hagi a avut un sezon fantastic cu Farul şi a câştigat un titlu istoric. Planul „Regelui” nu se opreşte la acest nivel. Hagi visează să facă o echipă la Farul care să se bată cu marile puteri ale Europei. Ambiţiile lui Hagi au fost dezvăluit de Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Filosofia ar fi să jucăm în Champions League şi să facem un club mare la Constanţa. Acesta e marele vis şi e greu de crezut că Gica (n.r. – Hagi) îl va abandona, doar dacă vine o ofertă de nerefuzat. Ce a avut de demonstrat la nivel de antrenorat, la nivel de club, a demonstrat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi o provocare şi pentru Gică să antreneze o echipă mare. Gică Hagi a fost cel mai mare jucător român şi este în devenire să fie ţi cel mai mare antrenor român. Jucătorii îl acceptă sau, aşa cum spuneau şi rivalii, îl respectă pe Gică Hagi şi lucrul acesta e un avantaj fantastic. Gică este un model pentru ei. Cert e că şi noi trebuie să ne întărim. Trebuie să arătăm bine în Europa„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și