Închide meniul
EXCLUSIV

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Să sperăm că va avea ochi şi pentru jucătorii noştri!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 8:52

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu: „Să sperăm că va avea ochi şi pentru jucătorii noştri!

Ciprian Marica, optimist după victoria Farului

Ciprian Marica a oferit un interviu pentru Antena Sport /

Ciprian Marica a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce Farul a devenit campioana României. Ciprian Marica ar vrea să vadă cât mai mulţi jucători de la Farul Constanţa convocaţi pentru dubla cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Kosovo – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru meciurile cu Andorra şi Belarus, Edi Iordănescu i-a convocat de la Farul doar pe Tudor Băluţă şi pe Denis Alibec. Marica speră ca acum selecţionerul să aleagă mai mulţi jucători de la campioana României.

Ciprian Marica, mesaj pentru Edi Iordănescu

Sunt jucători buni. Cred eu că aveam prea puţini jucători la echipa naţională. Oarecum, aşa, ne punem nişte semne de întrebare: de ce doar atât de puţini de la campioana României?! Să sperăm că antrenorul echipei naţionale va avea ochi şi pentru jucătorii noştri„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AntenaSport.

Ciprian Marica a spus că Denis Alibec poate fi asul din mâneca selecţionerului în dubla de foc din preliminariile EURO 2024.

Denis a demonstrat că e un jucător care are calitate. A demonstrat că are calitate nu acum, ci de foarte mult timp„, a mai spus Ciprian Marica.

Reclamă

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul: „Acesta este marele său vis!”

Planul uriaş al lui Gică Hagi, după ce a câştigat titlul cu Farul. Ciprian Marica, unul dintre acţionarii celor de la Farul, a dezvăluit că marel obiectiv al lui Hagi este să facă o echipă competitivă la nivel european la Constanţa

Gică Hagi a avut un sezon fantastic cu Farul şi a câştigat un titlu istoric. Planul „Regelui” nu se opreşte la acest nivel. Hagi visează să facă o echipă la Farul care să se bată cu marile puteri ale Europei. Ambiţiile lui Hagi au fost dezvăluit de Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Filosofia ar fi să jucăm în Champions League şi să facem un club mare la Constanţa. Acesta e marele vis şi e greu de crezut că Gica (n.r. – Hagi) îl va abandona, doar dacă vine o ofertă de nerefuzat. Ce a avut de demonstrat la nivel de antrenorat, la nivel de club, a demonstrat.

Reclamă 4 / 0/3

Ar fi o provocare şi pentru Gică să antreneze o echipă mare. Gică Hagi a fost cel mai mare jucător român şi este în devenire să fie ţi cel mai mare antrenor român. Jucătorii îl acceptă sau, aşa cum spuneau şi rivalii, îl respectă pe Gică Hagi şi lucrul acesta e un avantaj fantastic. Gică este un model pentru ei. Cert e că şi noi trebuie să ne întărim. Trebuie să arătăm bine în Europa„, a spus Ciprian Marica în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și