Închide meniul

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros! Tânăra de 16 ani a obţinut o victorie la scor

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 17:31

Reclamă
Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros! Tânăra de 16 ani a obţinut o victorie la scor

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Mirra Andreeva la Roland Garros

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros. Tânăra de 16 ani a obţinut o nouă victorie la scor în turul secund şi continuă să impresioneze pe zgura parizană. După ce a câştigat toate cele trei meciuri din calificări fără să piardă set, Andreeva se descurcă de minune şi pe tabloul principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul al doilea, Mirra Andreeva a întâlnit-o pe Diane Parry din Statele Unite, locul 79 WTA. Rusoaica a pierdut doar trei game-uri şi s-a impus cu 6-1, 6-2.

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Impresionant în ceea ce o priveşte pe Andreeva este faptul că tot trei game-uri a pierdut şi în turul inaugural de la Paris, în meciul cu Alison Riske-Amritraj, locul 85 WTA, prima sa partidă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

După ce a câştigat primul set după doar 31 de minute, Andreeva a avut probleme în debutul setului secund pe propriul serviciu, atunci când Parrz a reuşit să facă rebreak-ul. În cele din urmă, Andreeva a făcut alte două break-uri, după două game-uri extrem de echilibrate pe serviciul jucătoarei din SUA şi a reuşit să îşi consolideze avantajul, obţinând calificarea în turul al treilea după o oră şi 18 minute.

Andreeva a impresionat încă din această primăvară, atunci când a ajuns până în optimile de finală de la Madrid, unde a fost învinsă de Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA.

Reclamă

Erika Andreeva, sora mai mare a Mirrei Andreeva, în vârstă de 18 ani, a fost eliminată în primul tur de la Roland Garros, acolo unde a pierdut partida cu Emma Navarro, scor 2-6, 6-3, 4-6.

În turul al treilea, Mirra Andreeva o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Julia Grabher (61 WTA) şi Coco Gauff (6 WTA), finalista de anul trecut de la Paris.

Elena Rybakina s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul 3! Elena Rybakina, nr.4 mondial, s-a calificat fără emoţii în turul 3 la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe cehoaica Linda Noskova, joi, pe terenul Suzanne-Lenglen, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Finalista Openului Australiei din acest an o va întâlni în runda următoare pe spanioloaica Sara Sorribes, care a trecut tot joi de croata Petra Martic, cu 6-4, 6-1.

Rybakina (23 ani), câştigătoarea Wimbledonului de anul trecut şi victorioasă anul acesta în turneul WTA 1.000 de la Roma, este una din pretendentele la titlu anul acesta la Paris.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” Vezi toate știrile
Citește și