Închide meniul

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros! Tânăra de 16 ani a obţinut o victorie la scor

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 iunie 2023, 17:31

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros! Tânăra de 16 ani a obţinut o victorie la scor

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Mirra Andreeva la Roland Garros

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros. Tânăra de 16 ani a obţinut o nouă victorie la scor în turul secund şi continuă să impresioneze pe zgura parizană. După ce a câştigat toate cele trei meciuri din calificări fără să piardă set, Andreeva se descurcă de minune şi pe tabloul principal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul al doilea, Mirra Andreeva a întâlnit-o pe Diane Parry din Statele Unite, locul 79 WTA. Rusoaica a pierdut doar trei game-uri şi s-a impus cu 6-1, 6-2.

Mirra Andreeva s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Impresionant în ceea ce o priveşte pe Andreeva este faptul că tot trei game-uri a pierdut şi în turul inaugural de la Paris, în meciul cu Alison Riske-Amritraj, locul 85 WTA, prima sa partidă pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam.

După ce a câştigat primul set după doar 31 de minute, Andreeva a avut probleme în debutul setului secund pe propriul serviciu, atunci când Parrz a reuşit să facă rebreak-ul. În cele din urmă, Andreeva a făcut alte două break-uri, după două game-uri extrem de echilibrate pe serviciul jucătoarei din SUA şi a reuşit să îşi consolideze avantajul, obţinând calificarea în turul al treilea după o oră şi 18 minute.

Andreeva a impresionat încă din această primăvară, atunci când a ajuns până în optimile de finală de la Madrid, unde a fost învinsă de Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA.

Reclamă

Erika Andreeva, sora mai mare a Mirrei Andreeva, în vârstă de 18 ani, a fost eliminată în primul tur de la Roland Garros, acolo unde a pierdut partida cu Emma Navarro, scor 2-6, 6-3, 4-6.

În turul al treilea, Mirra Andreeva o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Julia Grabher (61 WTA) şi Coco Gauff (6 WTA), finalista de anul trecut de la Paris.

Elena Rybakina s-a calificat în turul 3 de la Roland Garros

Roland Garros 2023 | Elena Rybakina s-a calificat în turul 3! Elena Rybakina, nr.4 mondial, s-a calificat fără emoţii în turul 3 la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, după ce a învins-o în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe cehoaica Linda Noskova, joi, pe terenul Suzanne-Lenglen, informează AFP.

Reclamă 4 / 0/3

Finalista Openului Australiei din acest an o va întâlni în runda următoare pe spanioloaica Sara Sorribes, care a trecut tot joi de croata Petra Martic, cu 6-4, 6-1.

Rybakina (23 ani), câştigătoarea Wimbledonului de anul trecut şi victorioasă anul acesta în turneul WTA 1.000 de la Roma, este una din pretendentele la titlu anul acesta la Paris.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și