Închide meniul

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea! Fabio Pecchia a vorbit şi despre Man

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 8:59

Reclamă
Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea! Fabio Pecchia a vorbit şi despre Man

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man

Dennis Man şi Valentin Mihăilă în tricoul Parmei / Profimedia Images

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea în Serie A. Parma – Cagliari 0-0, meciul care a consfinţit ratarea promovării de către Valentin Mihăilă, Dennis Man şi echipa celor doi români, Parma, a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Pecchia a susţinut că Valentin Mihăilă, pe care l-a introdus în a doua repriză pe teren, ar fi putut face mai mult în meciul cu Cagliari.

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă

Ai nevoie de calitate pentru a câștiga. Cred că Man a găsit mai mult spațiu în stânga. Apoi Bonny și Camara au intrat bine, era nevoie de ceva pentru a rupe echilibrul. Poate că Mihăilă ar fi putut să dea ceva mai mult la nivel tehnic, dar nu e ușor să intri pe parcurs”, a declarat Fabio Pecchia, citat de parmalive.com.

Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 66 al meciului Parma – Cagliari 0-0. Mihăilă l-a înlocuit chiar pe Dennis Man.

În minutul 88 Valentin Mihăilă a avut şansa de a fi erou pentru Parma. Din păcate, dintr-o situaţie foarte bună, Valentin Mihăilă a trimis cu capul mult pe lângă poarta lui Radunovic.

Reclamă

În tur Parma a condus-o cu 2-0 pe Cagliari, dar echipa antrenată de Claudio Ranieri a întors rezultatul şi a câştigat cu 3-2. Parma avea nevoie de o victorie cu orice scor în retur, dar nu a reuşit să câştige acasă cu Cagliari.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, note mici pentru prestaţia din meciul cu Cagliari

Parmalive l-a desființat pe Dennis Man după evoluţia din meciul cu Cagliari. „Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”, a scris publicaţia citată.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. „Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris cei de la Gazzetta despre Dennis Man. ”Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, a fost caracterizarea făcută lui Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari (0-0).

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

Pe tot parcursul meciului, Buffon și-a încurajat colegii de pe marginea terenului, acolo unde a fost forțat să stea din cauza unei probleme musculare.

La final, când a început să plângă, mai mulți colegi au încercat să îl consoleze, dar nu a fost posibil. Buffon s-a liniștit abia pe drumul spre vestiare, în aplauzele întregului stadion.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și