Închide meniul

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea! Fabio Pecchia a vorbit şi despre Man

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 8:59

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea! Fabio Pecchia a vorbit şi despre Man

Parma i-a stabilit preţul lui Dennis Man

Dennis Man şi Valentin Mihăilă în tricoul Parmei / Profimedia Images

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă după ce echipa lui a ratat promovarea în Serie A. Parma – Cagliari 0-0, meciul care a consfinţit ratarea promovării de către Valentin Mihăilă, Dennis Man şi echipa celor doi români, Parma, a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fabio Pecchia a susţinut că Valentin Mihăilă, pe care l-a introdus în a doua repriză pe teren, ar fi putut face mai mult în meciul cu Cagliari.

Antrenorul Parmei l-a criticat pe Valentin Mihăilă

Ai nevoie de calitate pentru a câștiga. Cred că Man a găsit mai mult spațiu în stânga. Apoi Bonny și Camara au intrat bine, era nevoie de ceva pentru a rupe echilibrul. Poate că Mihăilă ar fi putut să dea ceva mai mult la nivel tehnic, dar nu e ușor să intri pe parcurs”, a declarat Fabio Pecchia, citat de parmalive.com.

Valentin Mihăilă a intrat pe teren în minutul 66 al meciului Parma – Cagliari 0-0. Mihăilă l-a înlocuit chiar pe Dennis Man.

În minutul 88 Valentin Mihăilă a avut şansa de a fi erou pentru Parma. Din păcate, dintr-o situaţie foarte bună, Valentin Mihăilă a trimis cu capul mult pe lângă poarta lui Radunovic.

Reclamă

În tur Parma a condus-o cu 2-0 pe Cagliari, dar echipa antrenată de Claudio Ranieri a întors rezultatul şi a câştigat cu 3-2. Parma avea nevoie de o victorie cu orice scor în retur, dar nu a reuşit să câştige acasă cu Cagliari.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, note mici pentru prestaţia din meciul cu Cagliari

Parmalive l-a desființat pe Dennis Man după evoluţia din meciul cu Cagliari. „Antrenorul Pecchia l-a titularizat, el răspunzând cu o altă prestație dezamăgitoare. Fără îndoială, cel mai slab de pe teren. Nu a intrat deloc în meci și a fost fluierat când a ieșit. Nu a reușit aproape deloc să-și depășească adversarul direct”, a scris publicaţia citată.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au primit nota 5 în Gazzetta dello Sport. „Nicio clipă în joc, nicio sclipire, niciun dribling”, au scris cei de la Gazzetta despre Dennis Man. ”Nu a creat nicio acțiune periculoasă”, a fost caracterizarea făcută lui Mihăilă.

Reclamă 4 / 0/3

Atâtea fente și atâtea tentative de dribling, dar rezultat zero. Nici nu a putut pătrunde în careu”, au scris și cei de la Tuttomercatoweb.

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A

Gianluigi Buffon a izbucnit în lacrimi după ce Parma a ratat promovarea în Serie A. Portarul de 45 de ani nu a evoluat în returul semifinalei cu Cagliari (0-0).

La finalul partidei, toți jucătorii Parmei au venit în fața galeriei, în frunte că veteranul de 45 de ani, care a izbucnit în lacrimi când a realizat că ultimul său sezon din carieră nu va fi în Serie A.

Buffon a fost emoționat și datorită reacției fanilor, care și-au aplaudat favoriții, chiar dacă Dennis Man sau Valentin Mihăilă vor mai evolua o stagiune în Serie B.

Pe tot parcursul meciului, Buffon și-a încurajat colegii de pe marginea terenului, acolo unde a fost forțat să stea din cauza unei probleme musculare.

La final, când a început să plângă, mai mulți colegi au încercat să îl consoleze, dar nu a fost posibil. Buffon s-a liniștit abia pe drumul spre vestiare, în aplauzele întregului stadion.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și