Închide meniul

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca! 5 echipe luptă pentru transferul jucătorului român

Dan Roșu Publicat: 8 iunie 2023, 12:44

Reclamă
Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca! 5 echipe luptă pentru transferul jucătorului român

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Daniel Boloca, în tricoul lui Frosinone / Profimedia Images

Eintracht Frankfurt a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca, jucător care a promovat în Serie A, alături de Frosinone. Fotbalistul de 24 de ani e la mare căutare, după sezonul bun făcut în Serie B, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

torinogranata.it susţine că există cinci echipe care sunt interesate în acest moment de Boloca. Lazio, Bologna, Sassuolo, Salernitana şi Frankfurt sunt cluburile aflate pe urmele jucătorului cu 32 de meciuri şi două goluri marcate sezonul precedent pentru Frosinone.

Ofertă de 3 milioane de euro pentru Daniel Boloca

Nemţii sunt singurii care au înaintat şi o ofertă, de 3 milioane de euro, refuzată însă de Frosinone. Jucătorul de 24 de ani este cotat de transfermarkt.de la 1.4 milioane de euro.

Din păcate, România îl poate pierde pe Boloca. Jucătorul lui Frosinone a dezvăluit că ar fi un vis devenit realitate să îmbrace tricoul naționalei lui Roberto Mancini, în detrimentul tricoului „tricolor” al României.

Boloca vrea să joace pentru Italia

Deși a fost convocat și de Edi Iordănescu la echipa națională, Boloca a dezvăluit că visul său suprem este de a reprezenta Italia. Mijlocașul susține că un singur meci sub comanda lui Roberto Mancini i-ar fi suficient pentru a se simți împlinit.

Reclamă

„Echipa națională este un vis, dar chiar și un singur meci pentru prima reprezentativă ar fi un vis”, a declarat Daniel Boloca, pentru tuttomeractoweb.com, cu o lună în urmă.

„Față de debutul lui la echipă, cred că m-am schimbat complet, atât la nivel uman, cât la cel fotbalistic. La nivel de fotbal, am devenit mai conștient de responsabilitățile mele și acest lucru m-a împins să merg și să dau tot ce am mai bun.

Cei trei ani petrecuți în Frosinone m-au ajutat foarte mult să înțeleg această lume. Nu voi înceta să-i mulțumesc lui Grosso pentru că a avut încredere de la început în mine. Mi-a favorizat creșterea atât mental, cât și în ceea ce privește diferitele aspecte ale jocului. Îi mulțumesc lui, directorului și echipei”, a mai spus Boloca, pentru aceeași sursă citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și