Închide meniul

Roland Garros 2023 | Karolina Muchova s-a calificat în finală după un „thriller” de 3 seturi cu Sabalenka!

Bogdan Stănescu Publicat: 8 iunie 2023, 19:55

Reclamă
Roland Garros 2023 | Karolina Muchova s-a calificat în finală după un thriller” de 3 seturi cu Sabalenka!

Roland Garros 2023 | Karolina Muchova s-a calificat în finală

Karolina Muchova, după o victorie / Profimedia Images

Roland Garros 2023 | Karolina Muchova s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka în trei seturi foarte echilibrate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scorul final a fost 7-6(5), 6-7(4), 7-5.

Karolina Muchova s-a calificat în finală după un „thriller” de 3 seturi cu Sabalenka

Aryna Sabalenka a condus cu 5-2 în decisiv, dar s-a prăbuşit incredibil. Ea a ratat şi o minge de meci.

Mulţumesc foarte mult tuturor. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, oamenii m-au împins şi m-au făcut să lupt şi sunt foarte fericită”, a declarat Karolina Muchova pentru eurosport.ro după victoria din semifinale cu Aryna Sabalenka.

Sabalenka o va întâlni în finală pe învingătoarea meciului Iga Swiatek – Beatriz Haddad Maia. Poloneza este favorită în faţa braziliencei.

Reclamă
Reclamă 4

Iga Swiatek este numărul 1 WTA şi principala favorită a turneului de la Roland Garros.

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale. Victorie lejeră cu Coco Gauff! Prima reacţie a numărului 1 WTA

Iga Swiatek s-a calificat în semifinale la Roland Garros. Poloneza a învins-o fără probleme în sferturi pe Coco Gauff, scor 6-4, 6-2.

În semifinale Iga Swiatek, lider mondial şi favorita numărul 1 la Paris, o va întâlni pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, favorita numărul 14 a competiţiei.

Reclamă

Iga Swiatek a lăudat-o pe americancă pentru agresivitatea ei. Doar primul set a fost disputat între cele două jucătoare calificate în sferturile de finală.

Swiatek va juca mâine în semifinale, dar susţine că nu e afectată de acest lucru.

Sunt bucuroasă că azi a fost un meci mai strâns. Faptul că nu voi avea o zi liberă, ştiam de la început că aşa va fi.

Mulţumesc că aţi venit, îmi place să joc la Paris. Voi lucra să ajung să arunc mingile către voi, ne vedem mâine”, a spus Iga Swiatek pentru eurosport.ro după calificarea în semifinale la Roland Garros.

Beatriz Haddad Maia a scris istorie şi s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros

Beatriz Haddad Maia a scris istorie şi s-a calificat în semifinalele de la Roland Garros pentru prima oară în carieră. Ea a devenit şi prima jucătoare din Brazilia prezentă în penultimul act de la Paris, în era modernă.

Pentru a atinge semifinalele, jucătoarea de pe locul 14 WTA a trecut de Ons Jabeur, 3-6, 7-6, 6-1, după un meci care a durat două ore şi 31 de minute. De partea cealaltă, şi tunisianca se afla pentru prima oară în sferturile de la Roland Garros.

Aceasta a fost cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două jucătoare, dar şi prima victorie pentru braziliancă. Jabeur le câştigase pe primele două, la Stuttgart 2023 şi la Joue-Les-Tours 2016.

Le mulţumesc tuturor care au venit astăzi pentru a mă sprijini. În turnee de Grand Slam avem şansa de a ne recupera. Am avut o echipă grozavă lângă mine, antrenorul s-a ocupat de mintea mea.

La mijlocul setului 2, antrenorul mi-a arătat ceasul, trecuse o oră. Trebuia să am răbdare. Ea e printre cele mai bune jucătoare de zgură şi eu sunt mândră de mine şi de echipa mea”, a spus Haddad Maia, la Eurosport.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Neil Lennon a rupt tăcerea despre situaţia lui Cristi Săpunaru, la Rapid. „Am avut o discuție cu el”

12:21

FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris

12:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

12:05

VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY

11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și