Închide meniul

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz este încurajat după înfrângerea cu Djokovic: „Atunci ar trebui să ne fie frică”

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 21:14

Reclamă
Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz este încurajat după înfrângerea cu Djokovic: „Atunci ar trebui să ne fie frică

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz este încurajat după înfrângerea cu Djokovic

Carlos Alcaraz, în semifinala cu Novak Djokovic de la Roland Garros 2023 / Profi Media

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz este încurajat după înfrângerea cu Djokovic. Numărul 1 mondial a pierdut în semifinala de la Roland Garros, la capătul unui meci în care a avut nevoie de două ori de îngrijiri medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După două seturi extrem de echilibrate, în care cei doi jucători au jucat la un nivel extrem de ridicat, Alcaraz a avut probleme la gambă, nereuşind să revină la nivelul din primele două seturi. De la accidentare, spaniolul a mai câştigat un singur game.

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz este încurajat după înfrângerea cu Djokovic: „Atunci ar trebui să ne fie frică”

Novak Djokovic s-a impus cu 6-2, 5-7, 6-1, 6-1 în meciul cu Alcaraz, după 3 ore şi 15 minute de joc, dar spaniolul a fost încurajat după duelul de pe Philippe Chatrier. Nick Kyrgios, finalist în 2022 la Wimbledon, a comentat pe Twitter după înfrângerea numărului 1 mondial. Australianul este convins că Alcaraz va deveni un real pericol pentru toţi jucătorii din circuitul ATP în momentul în care va reuşi să îşi controleze emoţiile în astfel de meciuri:

„Îmi pare rău pentru Alcaraz. E un proces din care învaţă, sunt sigur că fiecare jucător de tenis trece prin acest lucru, să ai crampe din cauza emoţiilor şi a anxietăţii când joci un meci de o asemenea magnitudine. Va învăţa cum să se descurce cu asta în viitor, cu siguranţă. Atunci ar trebui să ne fie frică”, a scris Nick Kyrgios pe Twitter.

Nu doar Nick Kyrgios l-a încurajat pe Carlos Alcaraz. Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep şi al lui Holger Rune, a scris: „Chiar şi cei mai mari jucători simt presiunea istoriei, care le poate afecta calitatea jocului”.

Reclamă

Novak Djokovic revine în finala de la Roland Garros

Novak Djokovic revine în finala de la Roland Garros după doi ani. În 2021, sârbul revenea de la 0-2 la seturi în finala de la Paris cu Stefanos Tsitsipas şi câştiga al doilea titlu pe zgura pariziană.

Pentru Djokovic, finala de duminică va fi a 34-a finală de Grand Slam a carierei. La Roland Garros, aceasta va fi a şaptea finală. Dacă se va impune în finală, sârbul va ajunge la 23 de titluri de Grand Slam şi va stabili un nou record.

Adversarul lui Novak Djokovic din finala de duminică se va decide în această seară. A doua semifinală de la Roland Garros se va disputa între Alexander Zverev şi Casper Ruud, finalistul din 2022 de la Paris.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13
mai
0:55
„Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat
13
mai
0:30
VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni”
13
mai
0:30
„Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA
13
mai
0:13
Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final”
13
mai
0:08
VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi
23:56 „Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor” 23:43 Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu 23:38 Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău 23:30 Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1 23:10 Dinamo – UTA 2-0! Dinamo şi FC Botoşani vor juca baraj pentru menţinerea în Liga 1. FCU Craiova şi FC Voluntari au retrogradat Vezi toate știrile
Citește și