Închide meniul

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. „Iordănescu a fost foarte inspirat. Am avut şi noroc!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 0:31

Reclamă
Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Iordănescu a fost foarte inspirat. Am avut şi noroc!”

Marius Șumudică a lăudat echipa națională

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Tehnicianul celor de la Al-Raed s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de România, în deplasarea de la Lucerna, cu Elveția. Elevii lui Edi Iordănescu au reușit să scoată un punct, pe finalul partidei, după ce au fost conduși cu 2-0 până în minutul 89. România a egalat grație dublei lui Mihăilă, care a înscris în minutele 89 și 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, România ocupă locul al doilea în Grupa I, cu 8 puncte. Prima poziție este ocupată în continuare de Elveția, care a reușit să obțină 10 puncte după primele 4 etape. Locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 7 puncte, în timp ce pe pozițiile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, ambele cu câte 3 puncte. Ultima poziție a grupei este ocupată de Andorra, care nu a reușit să obțină un singur punct.

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Tehnicianul a fost impresionat de schimbările lui Edi Iordănescu

Tehnicianul român a lăudat deciziile luate de Edi Iordănescu, în momentul în care România era conduscă cu 2-0 de către elvețieni. Acesta este de părere că România nu a obșinut doar un punct astăzi. Tehnicianul de la Al-Raed crede că tricolorii au câștigat și încredere pentru partidele ce vor urma.

„Au dominat la mijloc. Zakaria a jucat excelent. Iordănescu a fost foarte inspirat. Se adeverește că 2-0 la pauză este un scor foarte periculos. Mihăilă a jucat foarte bine. Am câștigat și mijlocul terenului, am fost periculoși. Mihăilă a intrat foarte bine în joc, la fel ca și în meciul cu Kosovo. Vreau să felicit echipa națională. Totuși, trebuie să batem neapărat israelul, pentru a-i scoate din ecuația calificării. Plecăm cu prima șansă momentan. Trebuie să ne gândim la următorul joc și să înțelegem situația.

Revenirea aceasta înseamnă multe, Mihăilă a avut mai multe tentative de a pătrunde în careu, este foarte greu să îl prindă cineva. Schimbările făcute de Iordănescu au fost foarte bune. În momentul în care am rămas cu 2 fundași centrali am câștigat un om la mijloc. A fost foarte inspirat, dacă jucam așa de la început probabil că elvețienii nu aveau atât de multe ocazii. Am avut și noroc, ei au ratat mult”, a spus Șumudică, la digisport.ro

Marius Șumudică: „Echipa națională a câștigat niște jucători”

„Echipa națională cred că a câștigat niște jucători, a câștigat un portar, Moldovan, l-a câștigat și pe Mihăilă. De asemenea și pe Moruțan. Se vede că are meciuri în picioare, se vede că joacă în Italia. Câștigăm încredere și un selecționer, care are și meritul lui în această seară.

Reclamă

Câștigăm titulari pe poziții importante. Mă refer la Mihăilă, la Moldovan. Bravo România, Bravo Iordănescu. Totuși această grupă nu s-a terminat. Mai avem o dublă cu Israel.

Ei nu au mai atacat în meciul cu Andorra, nu au apăsat accelerația. S-au mulțumit cu 2-1 cu Andorra. Au jucători care individual pot fi periculoși. Totuși nu știu dacă vom avea fani în tribune, din cauza suporterilor care au cauzat probleme”, a mai adăugat acesta, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 22:02 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei sărbătoreşte titlul alături de fani, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoGeorge Coman e românul stabilit de 25 de ani în Italia care se ocupă de comunicarea între piloţi şi echipele de Formula 1! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” Vezi toate știrile
Citește și