Închide meniul

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. „Iordănescu a fost foarte inspirat. Am avut şi noroc!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iunie 2023, 0:31

Reclamă
Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Iordănescu a fost foarte inspirat. Am avut şi noroc!”

Marius Șumudică a lăudat echipa națională

Marius Şumudică, la finalul unui meci / Hepta

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Tehnicianul celor de la Al-Raed s-a declarat mulțumit de rezultatul obținut de România, în deplasarea de la Lucerna, cu Elveția. Elevii lui Edi Iordănescu au reușit să scoată un punct, pe finalul partidei, după ce au fost conduși cu 2-0 până în minutul 89. România a egalat grație dublei lui Mihăilă, care a înscris în minutele 89 și 90+2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, România ocupă locul al doilea în Grupa I, cu 8 puncte. Prima poziție este ocupată în continuare de Elveția, care a reușit să obțină 10 puncte după primele 4 etape. Locul al 3-lea este ocupat de Israel, cu 7 puncte, în timp ce pe pozițiile 4 și 5 se află Belarus și Kosovo, ambele cu câte 3 puncte. Ultima poziție a grupei este ocupată de Andorra, care nu a reușit să obțină un singur punct.

Marius Șumudică a lăudat echipa națională. Tehnicianul a fost impresionat de schimbările lui Edi Iordănescu

Tehnicianul român a lăudat deciziile luate de Edi Iordănescu, în momentul în care România era conduscă cu 2-0 de către elvețieni. Acesta este de părere că România nu a obșinut doar un punct astăzi. Tehnicianul de la Al-Raed crede că tricolorii au câștigat și încredere pentru partidele ce vor urma.

„Au dominat la mijloc. Zakaria a jucat excelent. Iordănescu a fost foarte inspirat. Se adeverește că 2-0 la pauză este un scor foarte periculos. Mihăilă a jucat foarte bine. Am câștigat și mijlocul terenului, am fost periculoși. Mihăilă a intrat foarte bine în joc, la fel ca și în meciul cu Kosovo. Vreau să felicit echipa națională. Totuși, trebuie să batem neapărat israelul, pentru a-i scoate din ecuația calificării. Plecăm cu prima șansă momentan. Trebuie să ne gândim la următorul joc și să înțelegem situația.

Revenirea aceasta înseamnă multe, Mihăilă a avut mai multe tentative de a pătrunde în careu, este foarte greu să îl prindă cineva. Schimbările făcute de Iordănescu au fost foarte bune. În momentul în care am rămas cu 2 fundași centrali am câștigat un om la mijloc. A fost foarte inspirat, dacă jucam așa de la început probabil că elvețienii nu aveau atât de multe ocazii. Am avut și noroc, ei au ratat mult”, a spus Șumudică, la digisport.ro

Marius Șumudică: „Echipa națională a câștigat niște jucători”

„Echipa națională cred că a câștigat niște jucători, a câștigat un portar, Moldovan, l-a câștigat și pe Mihăilă. De asemenea și pe Moruțan. Se vede că are meciuri în picioare, se vede că joacă în Italia. Câștigăm încredere și un selecționer, care are și meritul lui în această seară.

Reclamă

Câștigăm titulari pe poziții importante. Mă refer la Mihăilă, la Moldovan. Bravo România, Bravo Iordănescu. Totuși această grupă nu s-a terminat. Mai avem o dublă cu Israel.

Ei nu au mai atacat în meciul cu Andorra, nu au apăsat accelerația. S-au mulțumit cu 2-1 cu Andorra. Au jucători care individual pot fi periculoși. Totuși nu știu dacă vom avea fani în tribune, din cauza suporterilor care au cauzat probleme”, a mai adăugat acesta, pentru sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
Vezi toate știrile
Citește și