Închide meniul
Video

Elveţia – România 2-2 | Edi Iordănescu, euforic după nebunia de la Lucerna: „Nu ştiu dacă m-am bucurat vreodată aşa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 0:22

Reclamă

Edi Iordănescu, după Elveţia - România 2-2

Captură AntenaSport

Elveţia – România 2-2 | Edi Iordănescu a fost euforic după nebunia de la Lucerna. Elveţia a condus cu 2-0 până în minutul 89. Atunci, Valentin Mihăilă a marcat o dublă de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei României a fost extrem de fericit după minunea din Elveţia. Iordănescu a lăudat faptul că elevii săi au crezut până la final într-un rezultat pozitiv în deplasarea infernală din Elveţia.

Elveţia – România 2-2 | Edi Iordănescu, euforic după nebunia de la Lucerna

„Nu ştiu dacă m-am mai bucurat vreodată aşa. Am întâlnit o echipă superioară nouă, asta ştiam… cu mulţi jucători cu multă calitate. Am gândit într-un fel strategia, ne-a ieşit din păcate puţin din ce am gândit. A fost şi timpul foarte scurt. Am vrut să acoperim mai bine terenul.

Ce nu ne-a ieşit, momente de tranziţie voiam mai multe. Ne-au lipsit în prima repriză momentele noastre de atac poziţional. Există foarte multă calitate individuală, multă omogenitate.

Prima repriză nu ne-a ieşit aşa de mult cum am vrut, dar echipa a arătat suflet, a arătat spirit, caracter imens. Cine crede până la final de multe ori e răsplătit. Şi aş mai vrea să spun ceva, clar că azi echipa Elveţiei foarte valoroasă. Putea să câştige fără doar şi poate jocul. Dar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină, ar o echipă cu o inimă foarte mare a reuşit să revină. Şi să aducă un punct la clasament, dar şi foarte mult moral pentru perspectivă. Îmi felicit toţi jucătorii, dar să ştiţi că Mihăilă a dat golul 2 cu ruptură musculară.

Reclamă

Pot să spun că am mizat mult pe credinţa noastră în continuare, Dumnezeu ne-a răsplătit pentru muncă. V-am spus că nu mai avem nimic de pierdut, că trebuie să arătăm mai mult. Putem şi noi să construim, să arătăm mai multă încredere şi personalitate în joc.„, a spus Edi Iordănescu. în exclusivitate pentru AS.ro, după Elveţia – România 2-2.

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2: „E un punct câştigat! Edi a schimbat la pauză, Vali a fost inspirat!”

Ianis Hagi, după Elveţia – România 2-2. Ianis Hagi a vorbit despre rezultatul excepțional obținut de naționala României, la Lucerna.

Ţinând cont de rezultat în minutul 80, e un punct câştigat. Cel mai important e că nu am cedat, am luptat cu inima până la final. Au fost ceva schimbări tactice la pauză bune şi s-a văzut că am pus şi noi mai sus. Am reuşit să facem câteva atacuri rapid şi din acele atacuri rapide au ieşit şi cele două goluri. Am tot trăit prin Scoţia asemenea momente. E un punct câştigat şi în aceste două meciuri am dovedit că nu cedăm, indiferent de situaţie. Acum am avut o situaţie complicată, cu 2-0. Am crezut până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Şansele erau din ce în ce mai mici, dar Vali a fost inspirat. Edi a schimbat tactic la pauză, tşiam că în prima repriză nu am stat bine la poartă. AM vorbit cu el, am fost inspiraţi toţi. Sunt fericit că am fost titular. Orice minut pentru mine contează. O să trebuiască să producem fotbal mai mult în septembrie„, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AS.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” 11:05 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie 11:01 Florin Răducioiu a spus care a fost cea mai mare greşeală din cariera lui: „Nu eram pregătit pentru aşa ceva” Vezi toate știrile
Citește și