Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie 2023

Publicat: 6 septembrie 2023, 17:20 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:43

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 6 septembrie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 septembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe site-ul nostru afli ce a spus Sorana Cîrstea la conferinţa de presă după eliminarea de la US Open.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 septembrie 2023

1. Sorana, OUT de la US Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la US Open. Românca a fost învinsă de Karolina Muchova în două seturi, cu 6-0 şi 6-3. La conferinţa de presă, Sorana a recunoscut că adversara a fost superioară. „Cu siguranță a evoluat mai bine decât mine”, a spus Sorana.

2. Dugandzic pleacă

Reclamă

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut ia şi el drumul Arabiei Saudite. Patronul Rapidului a dezvăluit că Dugandzic va avea un salariu de peste 1 milion de euro la arabi. „Nu puteam să-l vedem nefericit”, a spus Şucu.

3. Miză uriaşă la Europenele din AntenaPLAY

Tot de pe AS.ro afli ce miză uriaşă are naţionala feminină de tenis de masă la Campionatele Europene de la Malmo. Competiţia este LIVE exclusiv în AntenaPLAY în perioada 10-17 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

4. Cambei, bronz mondial!

Mihaela Cambei a cucerit medalia de bronz la stilul smuls, categoria 49 de kg, la Campionatele Mondiale de haltere. La total, românca s-a clasat pe locul 5. Mihaela Cambei a cucerit anul acesta şi 3 medalii de aur la Europenele de la Erevan, transmise în AntenaPLAY.

5. Djokovic, un nou record!

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele US Open, după ce l-a învins în sferturi pe americanul Taylor Fritz. Sârbul nu a cedat niciun set. El a stabilit un nou record, urmând să joace a 47-a semifinală de Grand Slam. Îi devansează şi la acest capitol pe Federer şi Nadal.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și