Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 septembrie 2023

Publicat: 6 septembrie 2023, 17:20 / Actualizat: 5 ianuarie 2024, 18:43

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 6 septembrie

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 septembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe site-ul nostru afli ce a spus Sorana Cîrstea la conferinţa de presă după eliminarea de la US Open.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 septembrie 2023

1. Sorana, OUT de la US Open

Sorana Cîrstea a fost eliminată de la US Open. Românca a fost învinsă de Karolina Muchova în două seturi, cu 6-0 şi 6-3. La conferinţa de presă, Sorana a recunoscut că adversara a fost superioară. „Cu siguranță a evoluat mai bine decât mine”, a spus Sorana.

2. Dugandzic pleacă

Reclamă

Marko Dugandzic pleacă de la Rapid! Golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut ia şi el drumul Arabiei Saudite. Patronul Rapidului a dezvăluit că Dugandzic va avea un salariu de peste 1 milion de euro la arabi. „Nu puteam să-l vedem nefericit”, a spus Şucu.

3. Miză uriaşă la Europenele din AntenaPLAY

Tot de pe AS.ro afli ce miză uriaşă are naţionala feminină de tenis de masă la Campionatele Europene de la Malmo. Competiţia este LIVE exclusiv în AntenaPLAY în perioada 10-17 septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

4. Cambei, bronz mondial!

Mihaela Cambei a cucerit medalia de bronz la stilul smuls, categoria 49 de kg, la Campionatele Mondiale de haltere. La total, românca s-a clasat pe locul 5. Mihaela Cambei a cucerit anul acesta şi 3 medalii de aur la Europenele de la Erevan, transmise în AntenaPLAY.

5. Djokovic, un nou record!

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele US Open, după ce l-a învins în sferturi pe americanul Taylor Fritz. Sârbul nu a cedat niciun set. El a stabilit un nou record, urmând să joace a 47-a semifinală de Grand Slam. Îi devansează şi la acest capitol pe Federer şi Nadal.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
Vezi toate știrile
Citește și