Închide meniul
Video

Valentin Mihăilă, după România – Kosovo 2-0: „Depinde de noi să ne calificăm! Voi da 100%!” Ce a spus despre incidente EXCLUSIV

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 septembrie 2023, 1:06

Reclamă

Valentin Mihăilă, după România - Kosovo 2-0

Captură Antena 1

Valentin Mihăilă a fost extrem de fericit după România – Kosovo 2-0. După dubla de senzaţie din Elveţia, Valentin Mihăilă a reuşit să marcheze şi cu Kosovo. Atacantul României a marcat în prelungirile meciului, din pasa lui Raţiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Mihăilă este unul dintre cei mai în formă jucători de la naţionala României din aceste preliminarii, cu 3 goluri marcate.

Valentin Mihăilă, după România – Kosovo 2-0

Vă daţi seama că suntem bucuroşi cu toţii. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le-am propus la începutul meciului. Nu ştiu dacă îţi dă o motivaţie în plus când intri de pe bancă, dar cum spun mereu şi o voi face întotdeauna, dacă voi intra de pe bancă voi da 100% cum o fac şi când sunt titular. Vreau să îmi ajut echipa.

A fost greu, toată lumea ştie că cu orice echipă joci de la egal la egal. Ei au avut un meci foarte greu cu Elveţia acasă, noi am avut un meci foarte greu cu Israel acasă. Probabil că în a doua repriză s-a văzut şi oboseala la ei. Zborul până aici. Au jucat şi cu un om în minus. Probabil asta a fost şi tactica lui Mister să intrăm proaspeţi de pe bancă şi să închidem jocul.

Am aflat în vestiar rezultatul Israelului. Noi trebuie să ne jucăm şansa, suntem la mâna noastră şi doar de noi depinde să ne calificăm. Din ce am înţeles meciul nu a fost oprit pentru scandări, ci pentru acel banner. Am văzut că au luat bannerul şi după mi-am dat seama că nu o să mai fie probleme.

Reclamă

Nu ne bucurăm când vedem asemenea lucruri. Până la urmă au fost alături de noi, asta a fost cel mai important. Am reuşit să câştigăm şi suntem bucuroşi. Suntem un grup cu toţii, toată ţara. Cu siguranţă vom merge la Euro!„, a spus Valentin Mihăilă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Video cu golul marcat de Valentin Mihăilă

Edi Iordănescu, prima reacţie după România – Kosovo 2-0: „Am băieţi cu caracter!”

Edi Iordănescu a avut prima reacţie după meciul România – Kosovo, scor 2-0, din preliminariile EURO 2024, care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Selecţionerul României a analizat ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională şi a tras concluziile.

Au fost incidente în startul partidei. Ultraşii din „Uniţi Sub Tricolor” au aruncat torţe şi au avut scandări cu tentă politică, iar meciul a fost întrerupt pentru aproximativ 50 de minute. Arbitrul i-a trimis pe jucători la vestiare.

Felicitări băieţilor, au fost minunaţi, au arătat caracter, personalitate. Au arătat că ştiu să depăşească momentele grele, ce se întâmplă în jurul echipei naţionale nu e uşor de digerat. Am băieţi cu caracter, cu suflet mare şi băieţi cu valoare. Am obţinut o victorie meritată total şi mergem înainte cu încredere.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: V-aţi temut că putem pierde cu 0-3 când s-a întrerupt meciul?) Da, normal că nu doream aşa ceva. Să ratezi o calificare la masa verde nu era ok. Sunt suporteri care au încurajat tot timpul echipa naţională şi îi rog din suflet să meargă înainte şi să se concentreze pe încurajarea echipei naţionale.„, a declarat Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și