Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie 2023

Viviana Moraru Publicat: 18 septembrie 2023, 18:19 / Actualizat: 21 decembrie 2023, 18:31

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 18 septembrie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 18 septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli ce a declarat Gigi Becali, după ce FCSB s-a impus în derby-ul cu Farul. Patronul roş-albaştrilor a declarat că Sebastan Colţescu a luat decizia corectă atunci când a dictat penalty în favoarea echipei sale.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 18 septembrie 2023

1. Reghe, OUT de la Universitatea Craiova

Laurenţiu Reghecampf nu va mai fi antrenorul Craiovei lui Rotaru! O echipă din Arabia Saudită i-a plătit clauza de reziliere de 300.000 de euro. Şapte meciuri i-a pregătit pe olteni în al doilea mandat.

2. Becali a dat verdictul

Reclamă

Gigi Becali şi-a dat verdictul, după ce FCSB a învins-o pe Farul. „Penalty clar ca lumina zilei”, a declarat patronul roş-albaştrilor, despre faza care a decis derby-ul de la Ovidiu.

3. Man, revenire în forţă

Dennis Man a marcat superb în Catanzaro – Parma, duel care s-a văzut în AntenaPLAY. „Sunt bine fizic şi mulţumit”, a declarat românul, după prima reuşită a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hagi îşi vinde „perla”

Tot de pe AS.ro afli că Gică Hagi e aproape să dea o nouă lovitură la Farul. „Regele” e gata să-l vândă pe Enes Sali pe o sumă colosală.

5. România, învinsă de Germania

România a pierdut finala Campionatelor Europene de tenis de masă. Exclusiv în AntenaPLAY, „tricolorele” au cedat în faţa Germaniei. „Rămân cu multe lecţii„, a spus Dragoman, după finală.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și