Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie 2023

Bogdan Stănescu Publicat: 25 octombrie 2023, 16:43 / Actualizat: 18 decembrie 2023, 16:33

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 25 octombrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe as.ro afli detalii despre candidatura pe care a depus-o Bucureştiul pentru a organiza finala Europa League în 2026 sau 2027. Capitala a mai organizat finala Europa League în 2012.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 25 octombrie 2023

1. Israel – România, în Cipru

Israel – România se va disputa în Cipru! Guvernul de la Nicosia şi-a dat acceptul, anunţă presa din Israel. Israel va avea un program de foc în noiembrie, cu 4 meciuri în 9 zile. Al treilea joc e cu România.

2. Bucureştiul vrea finala Europa League

Reclamă

Bucureştiul ar putea organiza finala Europa League în 2026 sau 2027. Primarul Nicuşor Dan a anunţat că a semnat angajamentul pentru candidatură. Capitala a mai organizat finala Europa League în 2012.

3. Generaţia de Aur, meci de retragere

Tot pe site-ul AS.ro afli când va avea loc meciul de retragere al Generaţiei de Aur. Mourinho, Rivaldo şi Figo vor fi prezenţi. „Merităm acest spectacol”, a spus Gică Popescu.

Reclamă 4 / 0/3

4. Radu Drăguşin, ofertă uriaşă

Genoa a refuzat o ofertă uriaşă pentru Radu Drăguşin. A fost vorba de 20 de milioane de euro, a anunţat impresarul lui Drăguşin. „Poate ajunge la un club englez de top”, a declarat Florin Manea.

5. Ronaldo îl vrea pe Messi Balon de Aur

Brazilianul Ronaldo vrea ca Messi să primească Balonul de Aur şi anul acesta. Ar fi al optulea al argentinianului. „Îmi aminteşte de Pele şi Maradona”, a spus Ronaldo Nazario.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular 23:48 Răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman! Anunţul lui Mihai Stoica: „Nu s-a primit nicio ofertă!” 23:20 LIVE TEXTReal Madrid – Alaves se joacă ACUM! Ianis Hagi este titular pe Santiago Bernabeu! Ocazie uriaşă ratată de român 23:09 Jude Bellingham, gol spectaculos sub privirile lui Ianis Hagi! Englezul a ajuns la cifre fabuloase la Real Madrid 23:04 Radu Drăguşin, intervenţie colosală în Tottenham – Manchester City! Jucătorii lui Spurs s-au bucurat ca la gol 22:09 „Fiul unei legende!” Reacţia de milioane a spaniolilor de la Marca, după ce Ianis Hagi a fost titularizat contra lui Real Madrid 22:05 Prima reacţie a FRT, după ce Simona Halep nu a primit wildcard la Roland Garros: „Nu este neapărat o nedreptate” 21:48 Fanii lui Tottenham, reacţii împărţite după ce Radu Drăguşin a fost titularizat cu Manchester City: „Postecoglou e fan Arsenal!” 21:04 Luis Enrique s-a săturat de întrebările despre Kylian Mbappe la Real Madrid: „Cred că am răspuns perfect” 21:01 Suma pe care Gigi Becali trebuie să o plătească, de fapt, pentru transferul lui Louis Munteanu! Fiorentina i-a stabilit preţul Vezi toate știrile
Citește și