Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 noiembrie 2023

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2023, 16:49 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 17:31

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 27 noiembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut prima reacţie după ce FCSB a învins-o pe Dinamo în „Derby de România”. Florinel Coman le-a adus victoria roş-albaştrilor pe Arena Naţională.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 27 noiembrie 2023

1. Gigi cumpără de la Lucescu

Gigi Becali a anunţat că ia un atacant de 800.000 de euro pentru titlu. Ally Samatta e vârful lui Răzvan Lucescu de la PAOK cu care Becali vrea să dea lovitura la FCSB.

2. L-a „judecat” pe Charalambous

Reclamă

Procurorul Cornel Dinu l-a „judecat” pe Charalambous. Antrenorul de la FCSB le-a arătat semne obscene ultraşilor câinilor roşii. Pe as.ro, vezi ce reacţie a avut marele dinamovist.

3. Probleme cu Neagu

Alertă la naţionala de handbal, înainte de Campionatul Mondial. Cristina Neagu s-a accidentat şi este incertă pentru meciurile României. Selecţionerul Pera a chemat de urgenţă altă handbalistă.

Reclamă 4 / 0/3

4. Halep, amânată

Cazul Simonei Halep nu va fi judecat la TAS în primele trei luni din 2024. Anunţul a fost făcut chiar de Tribunalul de la Lausanne. Halep mai are de aşteptat până să-şi afle pedeapsa finală.

5. Drăguşin, transfer record

Drăguşin poate bate recordul lui Mutu! Genoa a primit o ofertă oficială de la Newcastle, de 30 de milioane de euro. Dacă italienii o vor accepta, Drăguşin va deveni cel mai scump român din istorie.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și