Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 noiembrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 16:49 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 17:41

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 28 noiembrie

Alexandra Tudor prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi discursul de mare campion al lui David Popovici înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care vor fi pe AntenaPLAY, între 5 şi 10 decembrie. Şi tot pe site-ul nostru vezi decizia luată de Dan Şucu, după înfrângerea Rapidului cu Universitatea Cluj.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 28 noiembrie 2023

1. POPOVICI, DISCURS DE MARE CAMPION

David Popovici a avut un discurs de mare campion, înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care vor fi pe AntenaPLAY, între 5 şi 10 decembrie. „Sunt foarte motivat”, a spus fenomenul român de 19 ani.

2. AU DERAIAT RAPIDUL

Reclamă

Rapid a ratat şansa să urce pe locul 2 în Liga 1, după 2 – 3 cu Universitatea Cluj în Giuleşti. Şucu anunţă o adevărată revoluţie la echipă. „Suntem în negocieri cu 6-7 jucători„, a spus acţionarul majoritar al giuleştenilor.

3. COMAN, LA MARE CĂUTARE

Tot pe AS.ro afli ce antrenor român din străinătate a pus ochii pe Florinel Coman. „Preţul de 5 milioane de euro nu e mult„, a spus tehnicianul român.

Reclamă 4 / 0/3

4. RONALDO A REFUZAT UN PENALTY

Cristiano Ronaldo a făcut gestul anului de fair-play în meciul pe care Al Nassr l-a jucat în Liga Campionilor Asiei. I-a spus arbitrului să nu dea penalty pentru că nu a fost faultat. Competiţia este pe AntenaPLAY.

5. NEAGU RATEAZĂ DEBUTUL LA MONDIAL

Cristina Neagu nu va putea juca în primele meciuri de la Campionatul Mondial de handbal. „E o pierdere mare. Sperăm să poată intra în grupele principale„, a spus selecţionerul Florentin Pera.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” 11:24 FotoJuventus a câştigat pentru a 15-a oară Cupa Italiei! Massimiliano Allegri, eliminat după o criză de nervi: „Nu ţi-e ruşine?” Vezi toate știrile
Citește și