Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 28 noiembrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 noiembrie 2023, 16:49 / Actualizat: 14 decembrie 2023, 17:41

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update - 28 noiembrie

Alexandra Tudor prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 28 noiembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi discursul de mare campion al lui David Popovici înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care vor fi pe AntenaPLAY, între 5 şi 10 decembrie. Şi tot pe site-ul nostru vezi decizia luată de Dan Şucu, după înfrângerea Rapidului cu Universitatea Cluj.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 28 noiembrie 2023

1. POPOVICI, DISCURS DE MARE CAMPION

David Popovici a avut un discurs de mare campion, înaintea Campionatelor Europene de înot în bazin scurt, care vor fi pe AntenaPLAY, între 5 şi 10 decembrie. „Sunt foarte motivat”, a spus fenomenul român de 19 ani.

2. AU DERAIAT RAPIDUL

Reclamă

Rapid a ratat şansa să urce pe locul 2 în Liga 1, după 2 – 3 cu Universitatea Cluj în Giuleşti. Şucu anunţă o adevărată revoluţie la echipă. „Suntem în negocieri cu 6-7 jucători„, a spus acţionarul majoritar al giuleştenilor.

3. COMAN, LA MARE CĂUTARE

Tot pe AS.ro afli ce antrenor român din străinătate a pus ochii pe Florinel Coman. „Preţul de 5 milioane de euro nu e mult„, a spus tehnicianul român.

Reclamă 4 / 0/3

4. RONALDO A REFUZAT UN PENALTY

Cristiano Ronaldo a făcut gestul anului de fair-play în meciul pe care Al Nassr l-a jucat în Liga Campionilor Asiei. I-a spus arbitrului să nu dea penalty pentru că nu a fost faultat. Competiţia este pe AntenaPLAY.

5. NEAGU RATEAZĂ DEBUTUL LA MONDIAL

Cristina Neagu nu va putea juca în primele meciuri de la Campionatul Mondial de handbal. „E o pierdere mare. Sperăm să poată intra în grupele principale„, a spus selecţionerul Florentin Pera.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și