Închide meniul
VIDEO

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Dan Roșu Publicat: 12 februarie 2024, 7:43

Reclamă
Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni - Profimedia Images

Didier Drogba a oferit imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni, în urma finalei cu Nigeria (2-1), ce a putut fi urmărită live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a adus la începutul meciului pe gazon trofeul pentru care au luptat cele două forţe ale Africii, nebunia s-a dezlănţuit la finalul partidei. Jucătorii nu au uitat că Drogba a fost printre singurii care au fost alături de ei, când erau ca şi eliminaţi din competiţie.

Didier Drogba, imagini de colecţie după ce Coasta de Fildeş a câştigat Cupa Africii pe Naţiuni

Toată echipa a venit să sărbătorească succesul alături de cel considerat unul dintre cei mai buni atacanţi africani din istorie. Asta după ce s-a bucurat ca un copil imediat după fluierul de final.

Reclamă

„Această victorie este pentru jucătorii care au luptat pentru ţara noastră măreaţă. Acest trofeu este pentru toţi ivorienii care nu au încetat să spere”, a spus Drogba, după finala Cupei Africii pe Naţiuni.

Coasta de Fildeş a primit trofeul Cupei Africii pe Naţiuni 2023

Coasta de Fildeş a primit trofeul Cupei Africii pe Naţiuni 2023! Căpitanul Coastei de Fildeş, Max Gradel, a ridicat trofeul Cupei Africii în uralele fanilor ivorieni aflaţi în tribune.

Ivorienii au făcut înconjurul stadionului cu trofeul. Fiecare dintre jucătorii ivorieni a ţinut trofeul în mână.

Reclamă 4 / 0/3

În tribune, fanii ivorieni au sărbătorit alături de jucători câştigarea Cupei Africii. Ivorienii au întors fabulos scorul în finală, după ce au fost conduşi cu 1-0.

Kessie şi Sebastian Haller au marcat pentru ivorieni, după ce tabela de marcaj a fost modificată prima oară de golul nigerianului Troost – Ekong.

Coasta de Fildeş a cucerit trofeul a treia oară, egalând Nigeria

Nigeria, de trei ori câştigătoare a Cupei Africii pe Naţiuni (1980, 1994 şi 2013), a întâlnit în ultimul act ţara gazdă, Coasta de Fildeş. Ivorienii au ajuns şi ei la 3 trofee ale Cupei Africii, după ce au mai câştigat în alte două rânduri turneul final african (1992 şi 2015).

Cele două echipe s-au reîntâlnit în finală, după ce au făcut parte din aceeaşi grupă. În etapa a doua, Nigeria s-a impus cu 1-0, graţie golului marcat de Troost-Ekong, din lovitură de la 11 metri. Nigeria s-a calificat în optimi de pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Guineea Ecuatorială, în timp ce Coasta de Fildeş a obţinut calificarea cu mari emoţii, de pe locul 3.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:30 LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 Vezi toate știrile
Citește și