Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 21 februarie 2024

Publicat: 21 februarie 2024, 16:30 / Actualizat: 26 februarie 2024, 17:51

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 februarie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 februarie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 21 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi imagini de la calificarea istorică a echipei României de tenis de masă la Jocurile Olimpice, dar şi mesajul manifest transmis de Simone Halep.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 21 februarie 2024

1. ROMÂNIA S-A CALIFICAT LA JOCURILE OLIMPICE

România s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după victoria uriaşă cu Egipt de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Szocs, Samara şi Adina Diaconu se vor lupta cu japonezele pentru un loc în semifinale, joi, de la 13:00, exclusiv pe AntenaPLAY.

2. HALEP, MESAJ DUPĂ AUDIERILE DE LA TAS

Reclamă

Simona Halep a transmis un mesaj manifest după audierile de la TAS. „Coşmarul s-a terminat! Am avut şansa să mă apăr, să le arăt tuturor că nu m-am dopat„, a transmis Simo.

3. ANUNŢ DESPRE VIITORUL LUI MAN

Tot pe AS.ro afli ce anunţ a făcut Victor Becali despre viitorul lui Dennis Man. Românul are un sezon de vis la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

4. KOVACS A ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL

Istvan Kovacs a fost acuzat de spanioli că a încălcat regulamentul la Inter – Atletico Madrid. Arbitrul român a avut un lănţişor la gât în timpul meciului, lucru interzis.

5. REPLICĂ „OMENOASĂ” PENTRU GIGI

Cei de la Hermannstadt au avut o nou replică pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a vorbit despre „omenie” după meciul cu Rapid. „Suntem prieteni cu el şi ştiţi că mai glumeşte”, au spus sibienii.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
Vezi toate știrile
Citește și