Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 21 februarie 2024

Reclamă

Publicat: 21 februarie 2024, 16:30 / Actualizat: 26 februarie 2024, 17:51

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 februarie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 februarie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 21 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi imagini de la calificarea istorică a echipei României de tenis de masă la Jocurile Olimpice, dar şi mesajul manifest transmis de Simone Halep.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 21 februarie 2024

1. ROMÂNIA S-A CALIFICAT LA JOCURILE OLIMPICE

România s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, după victoria uriaşă cu Egipt de la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe. Szocs, Samara şi Adina Diaconu se vor lupta cu japonezele pentru un loc în semifinale, joi, de la 13:00, exclusiv pe AntenaPLAY.

2. HALEP, MESAJ DUPĂ AUDIERILE DE LA TAS

Reclamă

Simona Halep a transmis un mesaj manifest după audierile de la TAS. „Coşmarul s-a terminat! Am avut şansa să mă apăr, să le arăt tuturor că nu m-am dopat„, a transmis Simo.

3. ANUNŢ DESPRE VIITORUL LUI MAN

Tot pe AS.ro afli ce anunţ a făcut Victor Becali despre viitorul lui Dennis Man. Românul are un sezon de vis la Parma.

Reclamă 4 / 0/3

4. KOVACS A ÎNCĂLCAT REGULAMENTUL

Istvan Kovacs a fost acuzat de spanioli că a încălcat regulamentul la Inter – Atletico Madrid. Arbitrul român a avut un lănţişor la gât în timpul meciului, lucru interzis.

5. REPLICĂ „OMENOASĂ” PENTRU GIGI

Cei de la Hermannstadt au avut o nou replică pentru Gigi Becali, după ce patronul de la FCSB a vorbit despre „omenie” după meciul cu Rapid. „Suntem prieteni cu el şi ştiţi că mai glumeşte”, au spus sibienii.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:09 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 1-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Burmaz a restabilit egalitatea 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și