Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 februarie 2024

Viviana Moraru Publicat: 23 februarie 2024, 16:42 / Actualizat: 27 februarie 2024, 19:51

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi toate detaliile despre transferul lui Alex Ioniţă. Mijlocaşul va pleca de la Rapid şi va semna cu o echipă din Liga a 2-a din China.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 februarie 2024

1. Antena devine casa Formulei 1

Formula 1 se va vedea, în următorii trei ani, pe Antena 1, AntenaStars şi AntenaPLAY. Se anunţă un sezon spectaculos, cu un record de 24 de curse în calendar. Startul se dă pe 29 februarie.

2. Gigi, distrus de Balaj

Reclamă

Cristi Balaj s-a dezlănţuit şi l-a atacat pe Gigi Becali. I-a amintit patronului de la FCSB de umilinţa cu Silkeborg: „Dacă meritau să joace în Champions League, de ce au luat 10-0”, l-a ironizat preşedintele CFR-ului.

3. Ioniţă pleacă de la Rapid

Alex Ioniţă pleacă de la Rapid şi va semna cu o echipă din Liga a 2-a din China. Va încasa un salariu de jumătate de milion de euro pe sezon. Suma care intră în conturile giuleştenilor este infimă.

Reclamă 4 / 0/3

4. Dueluri „de foc” în Europa

Pe AS.ro afli şi cu cine se vor duela Liverpool, AS Roma şi Benfica în optimile Europa League. Şi Răzvan Lucescu şi-a aflat adversara din optimile Conference League.

5. Petrescu „se transformă”

Claudiu Petrila a oferit detalii din interior despre Dan Petrescu. „Se transformă în timpul meciului”. Petrescu are un sezon de vis şi poate da peste Cristiano Ronaldo, în Liga Campionilor Asiei, live pe AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:04 „De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu 23:00 LIVE VIDEOBari – Brescia și Sudtirol – Palermo, acum în AntenaPLAY. Echipa lui Pușcaș luptă pentru evitarea retrogradării 22:43 LIVE VIDEOSuedia – SUA și Cehia – Finlanda, ACUM în AntenaPLAY! Elveția – Norvegia 5-2 și Slovacia – Germania 4-6 la CM de hochei 22:25 Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off! 22:24 FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu” 22:00 Doncaster – Crewe, acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Duel pentru finala play-off-ului de promovare în League One 21:55 Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG 21:44 Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai 21:15 BREAKING NEWSKylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! Mesajul transmis de superstarul francez! Cale liberă spre Real Madrid 21:10 Kriszta Incze și Cătălina Axente s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team Romania a ajuns la 85 de sportivi Vezi toate știrile
Citește și