Închide meniul

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 2 martie 2024, 15:41

Reclamă
Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Karim Benzema, Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo - Colaj Profimedia Images

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei ne aduce cele patru meciuri care se vor desfăşura în perioada 4-6 martie. Partidele retur se vor disputa în perioada 11-13 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Dan Petrescu luptă pentru calificarea în semifinalele competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY. Ai-Ain – Al-Nassr e luni, de la ora 18:00, în timp ce Jeonbuk Motors – Ulsan e marţi, de la ora 12:00.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Capul de afiş al sferturilor de finală este reprezentat de duelul dintre Al-Hilal şi Al-Ittihad, tocmai ultimele două echipe care au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Dacă Al-Hilal a trecut de Sepahan, din Iran, Al-Ittihad a eliminat-o pe Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

În celălalt meci din vest se vor întâlni Al-Ain din Emiratele Arabe Unite şi Al-Nassr din Arabia Saudită, echipa lui Cristiano Ronaldo. În optimi, Al-Nassr a trecut de Al Feiha, din Arabia Saudită, în timp ce Al-Ain a trecut de Nasaf Qarshi din Uzbekistan. Cristiano Ronaldo luptă pentru încă un trofeu, chiar dacă a ajuns la 39 de ani.

Reclamă

În est, echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, va juca pentru un loc în semifinale cu Ulsan HD, campioana din Coreea de Sud. În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Programul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și