Închide meniul

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 martie 2024, 15:41

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Dan Petrescu sunt live în AntenaPLAY

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Karim Benzema, Dan Petrescu şi Cristiano Ronaldo - Colaj Profimedia Images

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei ne aduce cele patru meciuri care se vor desfăşura în perioada 4-6 martie. Partidele retur se vor disputa în perioada 11-13 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Dan Petrescu luptă pentru calificarea în semifinalele competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY. Ai-Ain – Al-Nassr e luni, de la ora 18:00, în timp ce Jeonbuk Motors – Ulsan e marţi, de la ora 12:00.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Capul de afiş al sferturilor de finală este reprezentat de duelul dintre Al-Hilal şi Al-Ittihad, tocmai ultimele două echipe care au obţinut calificarea în această fază a competiţiei. Dacă Al-Hilal a trecut de Sepahan, din Iran, Al-Ittihad a eliminat-o pe Navbahor, formaţie din Uzbekistan.

În celălalt meci din vest se vor întâlni Al-Ain din Emiratele Arabe Unite şi Al-Nassr din Arabia Saudită, echipa lui Cristiano Ronaldo. În optimi, Al-Nassr a trecut de Al Feiha, din Arabia Saudită, în timp ce Al-Ain a trecut de Nasaf Qarshi din Uzbekistan. Cristiano Ronaldo luptă pentru încă un trofeu, chiar dacă a ajuns la 39 de ani.

Reclamă

În est, echipa lui Dan Petrescu, Jeonbuk, va juca pentru un loc în semifinale cu Ulsan HD, campioana din Coreea de Sud. În optimi, Jeonbuk a trecut de Pohang Steelers, o altă formaţie din Coreea de Sud, în timp ce Ulsan HD a trecut de Kofu, surpriza competiţiei. Formaţia japoneză evoluează în liga secundă, dar a obţinut calificarea după ce a cucerit Cupa Japoniei.

Programul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și