Închide meniul
VIDEO

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 22:03

Reclamă
Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei

Al Hilal - Al Ittihad 2-0 

Al Hilal - Al Ittihad / Profimedia

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY! La doar câteva zile de la duelul din campionat, cele două formaţii din Arabia Saudită s-au reîntâlnit în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul de vinerea trecută, Al Hilal a câştigat duelul de pe teren propriu cu Al Ittihad cu 3-1. Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY.

Al Hilal – Al Ittihad 2-0

Final de meci!

Min. 66: Kante a văzut cartonașul roșu!

Pauză!

Reclamă

Min. 42 Al Hilal – Al Ittihad 2-0! Al-Dawasari a majorat diferența gazdelor!

Min. 40 Al Hilal – Al Ittihad 1-0! Mitrovic a încris de la punctul cu var!

Min. 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Al-Hilal: Al-Qwais – Al-Sharani, Ali Albulayhi, Koulibaly, Abdulhamid – Al-Faraj, Neves, Savic – Al-Dawsari, Mitrovic, Malcom.

Al-Ittihad: Al-Mayouf – Al-Sagour, Al-Mousa, Hegazy, Kadesh, Hawsawi – Kante, Fabinho, Al-Olayan – Romarinho, Hamdallah.

Al Hilal – Al Ittihad este capul de afiş al sferturilor de finală din Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. La doar câteva zile după duelul din campionat, Al Hilal va primi din nou vizita celor de la Al Ittihad, campioana sezonului trecut din Arabia Saudită.

Moralul celor de la Al Hilal este excelent înaintea partidei tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a câştigat meciul se săptămâna trecută cu 3-1, graţie golurilor marcate de Al Shehri, Malcom şi Abdulhamid. Pentru Al Ittihad a marcat N’Golo Kante, cel care a şi deschis scorul. Karim Benzema, starul celor de la Al Ittihad, nu a jucat în meciul de campionat de vineri şi sunt şanse foarte mici ca francezul să evolueze în partida din Liga Campionilor Asiei.

În optimile de finală, Al Hilal a trecut de Sepahan, formaţie din Iran, cu 6-2 la general. De partea cealaltă, Al Ittihad a avut o misiune mult mai complicată în optimi. Echipa lui Karim Benzema a trecut la limită de Navbahor Namangan din Uzbekistan, scor 2-1 la general.

Echipa care va obţine calificarea va juca în semifinale contra câştigătoarei dublei dintre Al Ain şi Al Nassr. În meciul tur, Al Ain a câştigat cu 1-0 duelul cu echipa lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Jeonbuk – Ulsan 1-1

Jeonbuk – Ulsan 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu a obţinut doar un rezultat de egalitate în partida tur a sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Formaţia sa a întâlnit rivala din Coreea De Sud, Ulsan HD. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 4, dar a fost egalată în minutul 77, după o eroare uriaşă în apărarea lui Jeonbuk. Tot Jeonbuk a ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când putea duce scorul la 2-0.

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10
mai
0:17
Bayer Leverkusen, record FABULOS pentru istoria fotbalului. Gol în minutul 90+7 şi calificare în finala Europa League
10
mai
0:00
Atalanta – Bayer Leverkusen este finala Europa League 2024! Olympiacos – Fiorentina, finala Conference League
23:50 Martin O’Neill, prima reacţie despre oferta Rapidului: „Ştiu multe despre fotbalul românesc”. Ce a spus de Mircea Lucescu 23:33 Cristiano Ronaldo, performanţă colosală la 39 de ani! A marcat împotriva echipei lui Florin Tănase şi a ajuns la cifre fabuloase 23:21 Edi Iordănescu, anunţul momentului: „România rămâne în inima mea!”. A confirmat negocierile, cu o lună înainte de EURO 2024 23:02 Sorana Cîrstea, în turul 3 de la Roma! Victorie fără emoţii pentru româncă în meciul cu Brenda Fruhvirtova 22:41 Emmanuel Macron, anunţ despre viitorul lui Kylian Mbappe: „Am pus presiune maximă” 22:11 „România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor 21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României Vezi toate știrile
Citește și