Închide meniul
VIDEO

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 22:03

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY. Vedetele din Arabia Saudită au făcut spectacol total în Liga Campionilor Asiei

Al Hilal - Al Ittihad 2-0 

Al Hilal - Al Ittihad / Profimedia

Al Hilal – Al Ittihad 2-0 a fost în AntenaPLAY! La doar câteva zile de la duelul din campionat, cele două formaţii din Arabia Saudită s-au reîntâlnit în sferturile Ligii Campionilor Asiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul de vinerea trecută, Al Hilal a câştigat duelul de pe teren propriu cu Al Ittihad cu 3-1. Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY.

Al Hilal – Al Ittihad 2-0

Final de meci!

Min. 66: Kante a văzut cartonașul roșu!

Pauză!

Reclamă

Min. 42 Al Hilal – Al Ittihad 2-0! Al-Dawasari a majorat diferența gazdelor!

Min. 40 Al Hilal – Al Ittihad 1-0! Mitrovic a încris de la punctul cu var!

Min. 1: A început meciul

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

Al-Hilal: Al-Qwais – Al-Sharani, Ali Albulayhi, Koulibaly, Abdulhamid – Al-Faraj, Neves, Savic – Al-Dawsari, Mitrovic, Malcom.

Al-Ittihad: Al-Mayouf – Al-Sagour, Al-Mousa, Hegazy, Kadesh, Hawsawi – Kante, Fabinho, Al-Olayan – Romarinho, Hamdallah.

Al Hilal – Al Ittihad este capul de afiş al sferturilor de finală din Liga Campionilor Asiei, competiţie transmisă LIVE în AntenaPLAY. La doar câteva zile după duelul din campionat, Al Hilal va primi din nou vizita celor de la Al Ittihad, campioana sezonului trecut din Arabia Saudită.

Moralul celor de la Al Hilal este excelent înaintea partidei tur din sferturile Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal a câştigat meciul se săptămâna trecută cu 3-1, graţie golurilor marcate de Al Shehri, Malcom şi Abdulhamid. Pentru Al Ittihad a marcat N’Golo Kante, cel care a şi deschis scorul. Karim Benzema, starul celor de la Al Ittihad, nu a jucat în meciul de campionat de vineri şi sunt şanse foarte mici ca francezul să evolueze în partida din Liga Campionilor Asiei.

În optimile de finală, Al Hilal a trecut de Sepahan, formaţie din Iran, cu 6-2 la general. De partea cealaltă, Al Ittihad a avut o misiune mult mai complicată în optimi. Echipa lui Karim Benzema a trecut la limită de Navbahor Namangan din Uzbekistan, scor 2-1 la general.

Echipa care va obţine calificarea va juca în semifinale contra câştigătoarei dublei dintre Al Ain şi Al Nassr. În meciul tur, Al Ain a câştigat cu 1-0 duelul cu echipa lui Cristiano Ronaldo.

Reclamă

Jeonbuk – Ulsan 1-1

Jeonbuk – Ulsan 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Dan Petrescu a obţinut doar un rezultat de egalitate în partida tur a sferturilor Ligii Campionilor Asiei. Formaţia sa a întâlnit rivala din Coreea De Sud, Ulsan HD. Echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul în minutul 4, dar a fost egalată în minutul 77, după o eroare uriaşă în apărarea lui Jeonbuk. Tot Jeonbuk a ratat şi o lovitură de la 11 metri în prima repriză, când putea duce scorul la 2-0.

Au rămas patru echipe din vest şi patru echipe din vest. În această fază a competiţiei se află Jeonbuk, echipa lui Dan Petrescu, dar şi Al-Nassr, Al-Ittihad şi Al-Hilal, echipele starurilor Cristiano Ronaldo, Karim Benzema sau Neymar.

Programul turului sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat, înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și