Închide meniul
Video

Românii, la putere în Serie B! George Puşcaş, primul gol după patru meciuri la Bari! Nedelcearu a marcat şi el pentru Palermo

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 18:10

Reclamă

George Puşcaş s-a descătuşat în Serie B şi a marcat pentru a doua etapă la rând. Internaţionalul român a înscris în Bari - Pisa

George Puşcaş, după ce a marcat pentru Bari / Profimedia

George Puşcaş a marcat primul gol la Bari, după patru etape de „secetă”. Internaţionalul român a punctat în duelul cu Venezia, din etapa a 29-a din Serie B. Meciul se vede live, în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Nedelcearu a punctat şi el în această rundă de Serie B. Fundaşul român a înscris pentru echipa sa, Palermo, în duelul de pe terenul lui Lecco.

George Puşcaş, primul gol după patru meciuri la Bari

George Puşcaş a fost titular în duelul dintre Venezia şi Bari. Atacantul a reuşit să marcheze în minutul 38, cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Ricci.

Atacantul naţionalei României a redus din diferenţă prin golul marcat, după ce Venezia a condus cu 2-0, din minutul 16. Gazdele au deschis scorul în minutul 3, prin Gytkjaer, iar Altare a majorat diferenţa în minutul 16, în meciul care se vede live în AntenaPLAY.

Într-un alt meci din etapa a 29-a din Serie B, Ionuţ Nedelcearu a marcat pentru Palermo, în duelul de pe terenul lui Lecco. Fundaşul a punctat în minutul 37.

Reclamă

George Puşcaş a marcat al doilea gol în tricoul lui Bari, după transferul din iarnă. Atacantul a mai punctat în duelul cu Lecco, câştigat de echipa sa cu 3-1. De altfel, golurile reuşite la Bari au fost singurele din acest sezon marcate de atacantul român, după ce în prima parte a sezonului, petrecută la Genoa, nu a reuşit să marcheze deloc.

De cealaltă parte, Ionuţ Nedelcearu a reuşit să marcheze al doilea gol al sezonului, în cele 13 meciuri bifate. Fundaşul român a mai marcat într-un meci cu Cremonese, din campionat.

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari

George Puşcaş şi-a impresionat antrenorul, după primul gol marcat la Bari. Atacantul român de 27 de ani a spart gheaţa în partida pe care echipa sa a disputat-o pe teren propriu, în compania celor de la Lecco.

Reclamă 4 / 0/3

Puşcaş a marcat după aproape un an la nivel de echipe de club. Ultima reuşită venise tocmai în luna martie a anului trecut.

La finalul partidei cu Lecco, Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, a dezvăluit că Puşcaş trebuie să îşi îmbunătăţească jocul, dar se bucură că încrederea în atacantul român a fost răsplătită prin gol. Chiar dacă Puşcaş nu traversa o perioadă bună şi nu avea realizări, Iachini a simţit că trebuie să aibă răbdare cu atacantul român şi a decis să nu îl schimbe, înainte ca acesta să ducă scorul la 2-0:

„Experiența acumulată m-a învățat de-a lungul anilor că trebuie să ai răbdare, să rămâi alături de atacanți, chiar dacă nu sunt extraordinari. Nu am simţit că trebuie să îl schimb şi am aşteptat. Pușcaș trebuie să se îmbunătățească, dar azi am fost răsplătit pentru că golul a venit”, a declarat Giuseppe Iachini, noul antrenor al lui Bari, potrivit tuttomercatoweb.com.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12
mai
0:20
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!”
12
mai
0:00
VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului
23:50 VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 23:35 VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY 23:21 Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană 23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus Vezi toate știrile
Citește și