Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie 2024

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 17:48 / Actualizat: 7 aprilie 2024, 14:37

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie

AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi câte săptămâni va lipsi Alexandru Băluță. Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu fosta lui echipă, Universitatea Craiova.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 aprilie 2024

1. F1, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

Max Verstappen și Oscar Piastri au dominat primele două sesiuni de antrenamente din Marele Premiu al Japoniei! Calificările și cursa vor fi live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

2. Petrescu, OUT de la Jeonbuk

Reclamă

Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk. Presa din Coreea de Sud a făcut anunțul: „Echipa s-a prăbușit!” Sud-coreeni au anunțat și următoarea destinație a „Bursucului”.

3. Pierdere uriașă pentru FCSB

De pe AS.ro vezi și cât va lipsi Alexandru Băluță. Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat și va rata sigur derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

4. Trică, din nou la FCU Craiova

Eugen Trică este noul antrenor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu l-a adus din nou la echipă, pentru a-i salva pe olteni de la retrogradare. Nicolo Napoli a rămas și el la club.

5. Dennis Man s-a decis

Dennis Man a luat decizia finală și urmează să semneze prelungirea contractului cu Parma. Românul vrea să joace în Serie A alături de „cruciați”.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și