Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie 2024

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2024, 17:48 / Actualizat: 7 aprilie 2024, 14:37

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 5 aprilie

AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi câte săptămâni va lipsi Alexandru Băluță. Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat, chiar înaintea derby-ului cu fosta lui echipă, Universitatea Craiova.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 5 aprilie 2024

1. F1, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY

Max Verstappen și Oscar Piastri au dominat primele două sesiuni de antrenamente din Marele Premiu al Japoniei! Calificările și cursa vor fi live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY.

2. Petrescu, OUT de la Jeonbuk

Reclamă

Dan Petrescu a fost demis de la Jeonbuk. Presa din Coreea de Sud a făcut anunțul: „Echipa s-a prăbușit!” Sud-coreeni au anunțat și următoarea destinație a „Bursucului”.

3. Pierdere uriașă pentru FCSB

De pe AS.ro vezi și cât va lipsi Alexandru Băluță. Mijlocașul de la FCSB s-a accidentat și va rata sigur derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

4. Trică, din nou la FCU Craiova

Eugen Trică este noul antrenor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu l-a adus din nou la echipă, pentru a-i salva pe olteni de la retrogradare. Nicolo Napoli a rămas și el la club.

5. Dennis Man s-a decis

Dennis Man a luat decizia finală și urmează să semneze prelungirea contractului cu Parma. Românul vrea să joace în Serie A alături de „cruciați”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și